Hulk Hogan: Güreşçi yıldızı yeniden üçüncü evliliğini yaptı


Hulk Hogan: Güreşçi yıldızı yeniden üçüncü evliliğini yaptı

Hulk Hogan: Güreşçi yıldızı yeniden üçüncü evliliğini yaptı

Hulk Hogan 1980'li yıllarda dünyanın en başarılı güreşçisiydi. 70 yaşında üçüncü evliliğini yaptı.

Hulk Hogan ve kendisinden 25 yaş küçük ortağı Sky Daily, küçük bir törenle birbirlerine "evet" dedi.

70 yaşındaki güreş yıldızı Hulk Hogan bir kez daha cesaret etti: 45 yaşındaki yoga öğretmeni Sky Daily ile üçüncü evliliğini yaptı. Çift, 22 Eylül Cuma günü Clearwater, Florida'da küçük bir törenle evlendi.


Gelin uzun bir törenle yüzü parladı


Ünlüler portalı “TMZ”nin yayınladığı fotoğraflarda Hogan ve gelini tören sonrasında birlikte poz verdi. Siyah bir smokin ve kendine özgü bandanasının siyah versiyonunu giyiyordu. Sky Daily, kalp şeklinde yakalı ve dantel kuyruklu, parlak beyaz askısız bir elbise giyiyordu. Düğüne sadece çocuklarının katıldığı söyleniyor. TMZ'ye göre çift, düğün için en sevdikleri yer olan Indian Rocks Baptist Kilisesi'ni seçti.


Çift ancak temmuz ortasında nişanlandı. Hogan aşk haberini bir arkadaşının düğününde duyurdu. Instagram'da paylaşılan ancak daha sonra silinen bir videoda "Sky'a benimle evlenmesini teklif ettim ve o da evet diyecek kadar çılgındı" dedi.


Onlar karma bir aile oldular


Bu Hulk Hogan'ın üçüncü evliliği. İlişkisini Mart 2022'de Sky Daily ile kamuoyuna duyurdu - aynı anda 49 yaşındaki eski eşi Jennifer McDaniels'ten bir süredir boşandığını duyurdu. İkili 2010 yılında dünyaevine girmişti. Hogan daha önce 1983'ten 2009'a kadar ilk eşi Linda Hogan (64) ile evliydi. Yanında iki yetişkin çocuğu var: 35 yaşındaki kızı Brooke ve 33 yaşındaki oğlu Nick. Aile, günlük yaşamlarını halka açık bir şekilde gösterdi - 2000'li yıllarda "Hogan Knows Best" adlı realite şovunda birlikte göründüler. TMZ'ye göre Sky Daily'nin üç çocuğu var.


Hogan bir güreş yıldızı olarak ün kazandı. 2021'de WWE'den emekli oldu ve o zamandan beri daha sağlıklı bir yaşam tarzı yaşıyor. İçmeyi bıraktığını ancak temmuz ayında açıkladı. "Ben hiç alkol içmem." Ringteki bir kavgadan sonra rutin olarak çok içki içerdi. Ayrıca diyetini de değiştirdi ve yılın başında 18 kilo verdi. Ağustos ayındaki büyük doğum gününde Instagram'da şunu paylaşmıştı: "Hayat güzelleşmeye devam ediyor! 70 yaşındayken başka bir yıldırım çarpmasına hazırlanıyorsun!"