Şeyma Subaşı boşanma partisi için Paris'e uçtu!


Şeyma Subaşı boşanma partisi için Paris'e uçtu!

Şeyma Subaşı'nın Büyük aşkı 15 dakikada bitti, Meedo'dan boşanma partisi için Paris'e uçtu!

Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı önceki gün boşandı. 15 dakika süren duruşma sonrası Subaşı, boşanma partisi için soluğu Paris'te aldı.

Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak büyük aşk bitti.


Paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda 3 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanı Meedo ile nikah masasına oturmuştu.

Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den 5 Haziran 2021'de evlilik teklifi almıştı. Fas'ın Marakeş şehrinde 2 gün 2 gece düğün yapan ünlü isim balayı paylaşımlarıyla da epey dikkat çekmeyi başarmıştı. Ardından Subaşı ve Alsaloussi Fas'ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğün yapmıştı. Subaşı, Marakeş şehrindeki düğününden sonra, balayı için önce Japonya'yı; sonra Bali'yi tercih etmişti. Ünlü çift, 18 Mayıs'ta özel bir uçakla Tokyo'ya uçmuştu.


Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi ile 4 ay süren evliliği önceki gün 15 dakikada bitti.İkili, Beykoz Adliyesi'nde saat 09.00'da başlayan ve 15 dakika süren duruşma ile yollarını ayırdı.

'Şeyma Subaşı Ohhh Bekarlık Sultanlıktır'


"Evlenirken biri Miami'de biri Türkiye'de iki defa bekarlığa veda partisi yapan Şeyma Subaşı, boşanmasını da parti ile kutladı. Şeyma Subaşı boşanma sonrası adliyeden çıkıp doğru İstanbul Havalimanı'na, oradan da Paris'e uçtu..." sözleriyle Subaşı'nın boşanma sonrası ilk hamlesini kaleme aldı.