Britney Spears Yeni Öpücük Fotoğrafını paylaştı herkes şok oldu


Britney Spears Yeni Öpücük Fotoğrafını paylaştı herkes şok oldu

Britney Spears, evliliğinin sona ermesinden kısa bir süre sonra ciddi çizgiler içeren bir öpücük fotoğrafı paylaştı

Britney Spears, birkaç hafta önce kocası Sam Asghari'den ayrılığın üstesinden gelmek zorunda kaldı, ancak şarkıcı pek de üzüntülü bir çocuk gibi görünmüyor: internette tanımadığı bir adama son derece yakın görünüyor.

16 Ağustos 2023'te Britney Spears'ın (41) eşi ve 29 yaşındaki eşi Sam Asghari'nin, henüz 14 aylık evliliğin ardından boşanma davası açtığı açıklandı. Nedeni? "Uzlaşmaz farklılıklar".


"6 yıllık birbirimize olan sevgi ve bağlılığın ardından eşimle birlikte yolculuğumuzu bitirmeye karar verdik. Birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyı sürdüreceğiz ve ona her zaman en iyisini diliyorum. Böyle bir şey olabilir. Mahremiyet istemek saçma görünüyor, bu yüzden medya dahil herkesten nazik ve düşünceli olmasını isteyeceğim," diye yazdı kısa bir süre sonra Instagram Hikayesinde. O zamandan beri Britney Spears manşetlere çıkmaya, rahatsız edici videolar yayınlamaya devam etti ve hayranlarını şaşırtacak şekilde şimdi yeni bir adamın yanında yer aldı.


Britney Spears "harika arkadaşları" nedeniyle mutlu


"O kadar güzel bir yerdeyim ki!!! Harika arkadaşlarım olduğu için şanslıyım!!! Olumlu ifadeler şu anda benim için çok önemli!!! Bunu söylüyorum çünkü boşanma sürecindeyim ve tüm geçmişim Britney Spears, daha önce tanımadığı bir adamla son derece yakın olduğu iki fotoğraf hakkında şöyle yazıyor: "Kitap üzerinde düşünmek... kolay olmadı!!!" [aynen böyle]," diye yazıyor.


Şarkıcı şöyle devam etti: "Ama her seferinde bir gün alıyorum ve nefes almayı öğreniyorum!!! Kendini sevmek inanılmaz derecede önemli!!! Uyandım ve ağladım çünkü bu kadar güzel bir yerde olduğum için minnettardım !! !Sonra şu anda hayatımla Instagram arasındaki ilişkimi düşündüm!!!Hadi şunu açıklığa kavuşturalım!!!Bağımlılık yapıyor...ama benim kişisel görüşüme göre bu, kendinizi ciddiye alamayacak kadar ciddiye almaya başladığınız andır. durduğun an!!! [sic]" Gönderisinin sonunda şöyle açıklıyor: "En iyi arkadaşımı seviyorum!!!" Spears'ın fotoğraflardaki adamı gösterip göstermediği henüz bilinmiyor.


Taraftarlar çok endişeli


Britney Spears daha önce de bıçaklarla dans ettiği videolarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Öyle ki taraftarlar polisi bile aramak istedi. Ancak şarkıcı, en azından şimdilik takipçilerine güvence verdi. "Bunlar gerçek bıçak değil. Kimsenin endişelenmesine veya polisi aramasına gerek yok. En sevdiğim aktörlerden biri olan Shakira'yı taklit etmeye çalışıyorum... ilham aldığım bir performans!!! Biz kötü kızlara şerefe." 41 yaşındaki oyuncu bir klipte "Sınırları zorlamak ve risk almaktan" korkmadığını yazdı.