Robert Pattinson Suki Waterhouse ile kaos ona da geldi


Robert Pattinson Suki Waterhouse ile kaos ona da geldi

Suki Waterhouse ve Robert Pattinson, Met Gala 2023'ün kırmızı halısında harika bir şekilde birbirlerine aşık görünüyorlar

Hollywood yıldızları da günlük hayatın normal şeylerini yaşıyor: Suki Waterhouse ve Robert Pattinson altı ay önce birlikte yaşamaya başladılar. Şimdi söylediği gibi, birlikte yaşamak özellikle oyuncu için gerçek bir değişimdi.


Model ve oyuncu Suki Waterhouse (31) ile Robert Pattinson (37), 2018'den bu yana bir çift. Altı ay önce ikili bir sonraki adımı attı ve birlikte dairesine taşındı. İlk kez partneriyle birlikte yaşıyor. Ve aynı şekilde onun yaşam tarzından rahatsız görünmediği için de rahatlıyor.


Robert Pattinson: Şanslısın! Onun kaosunu “büyüleyici” buluyor

Aktris, Gillian Sagansky'nin "Driven Minds: A Type 7" podcast'inde "Taşınma sırasında orada değildim, dolayısıyla her şey kutulanıp gönderildi" diye anımsıyor. Waterhouse daha önce eşyalarını düzenlemesine yardımcı olması için "profesyonel bir temizlikçi" kiraladığını açıklamıştı. Bitkilerinden ayrılmanın bile kişisel bir zorluk olduğunu ekledi, "çünkü artık erkek arkadaşımın yanına taşındım, oysa önceden hep yalnız yaşıyordum."


Sagansky başka biriyle yaşamanın "büyük bir adım" olabileceğini söylediğinde model, Pattinson'un herhangi bir endişesini dile getirmediğini kaydetti. Waterhouse, "Bu bana çılgınca bir şeymiş gibi gelmiyor. Ve ben çok şanslıyım çünkü o, karışıklığı ve kaosu kabul ediyor. Bu konuda hiçbir şey söylemiyor" diyor. "Bunu çok çekici buluyor. Bundan çok mutluyum."


Waterhouse ve Pattinson bir süre uzak kaldıktan sonra bir araya geldi

Waterhouse ayrıca sunucuyla ilişkilerinin başlangıcı hakkında da konuştu. Buna göre, kendisi ve "Batman" oyuncusunun bir araya gelmesi "özel hissettirdi" çünkü kendisi "bir süre uzak durma döneminden" geçtikten sonra tanıştılar. Onu bunu yapmaya neyin ittiği sorulduğunda, geçmişteki ilişkilerde yaşanan hayal kırıklıklarını bir faktör olarak gösterdi.

Model, "Hayalet bir haldeydim ve bir yıl boyunca birlikte olduğum birinden ayrıldım ki bu oldukça kötüydü" diyor. "Ama harika olduğu ortaya çıktı çünkü bunu bir bekarlık girişimi olarak algıladım." Waterhouse'a göre "bekarlık" yaklaşık altı ay sürdü.