Christoph Daum'dan Kötü haber 22 defa kemoterapi gördü


Christoph Daum'dan Kötü haber 22 defa kemoterapi gördü

Christoph Daum kanserle mücadeleye devam ediyor. “Kalbimingülü Magazin” röportajında ??şu anda nasıl hissettiğini anlattı.

69 yaşındaki futbol antrenörü Christoph Daum, kanser teşhisi konulduktan sonra zaten 22 seans kemoterapi gördü. 69 yaşındaki oyuncu kalbimingülü'me verdiği röportajda şu ana kadar oldukça iyi durumda olduğunu açıkladı. "Terapilerin olumlu etkisi var, kanser hücreleri bir miktar küçülüyor."


Ancak kanserden iyileşmedi, diye devam etti Daum. "Amacımız akut bir durumu kronik hale getirmek, hastalığı kontrol altına almaktı. Umarım daha fazlası olabilir." 2022 sonbaharında Christoph Daum kanserini sosyal medyada kamuoyuna duyurdu. Tanıyı "rutin muayene kapsamında" aldığını, kendisinin ve doktoru Prof. Dr. Jürgen Wolf, Instagram'da. Daum, o zamandan bu yana tedavi gördüğünü ve terapinin kendisi için "çok iyi çalıştığını" açıklamıştı.


Christoph Daum bu yüzden ABD'de yoğun bakımdaydı


Mayıs ayında Christoph Daum'un bir ABD hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmek zorunda kaldığı öğrenildi. "Doktorlar bana oğlumu ABD'de ziyaret etme izni verdi. Karahindiba! Zatürre oldum ve neredeyse komaya giriyordum" dedi.


Daum'un 70. doğum gününe özel belgesel


Christoph Daum 24 Ekim'de 70. yaş gününü kutluyor. Bu vesileyle Sky, "Daum - Zaferler ve Skandallar" (27 Ekim) belgeselini ona ithaf ediyor. Bu filmde Daum, Matthias Sammer (56), Reiner "Calli" Calmund (74) ve Rudi Völler (63) gibi eski arkadaşlarının yanı sıra eski rakibi Uli Hoeneß (71) ile tanışır. Her ikisi de baltalarını uzun zaman önce gömdüler ve öğrendiklerini öğrendiler. İnsan olarak birbirimize değer vermek. Daum, "kalbimingülü" röportajında ??şunları söyledi: "Birbirimize saygıyla davranıyoruz ve ikimiz de çok şey öğrendik. Bana şunu söyledi: Yalnızca iki büyük şahsiyet birbirleriyle bu şekilde kavga edebilir. Bu cümle beni çok etkiledi."