Kim Pete Davidson'dan ayrıldıktan sonra genç erkeklerden bıktı


Kim Pete Davidson'dan ayrıldıktan sonra genç erkeklerden bıktı

Kim Kardashian muhtemelen genç erkeklerden bıktı, Artık genç bir partner istemiyor

Kim Kardashian, Ağustos 2022'de komedyen Pete Davidson'dan ayrıldıktan sonra şu anda bekar. muhtemelen genç erkeklerden bıktı: Bir sonraki ilişkisi için 40 yaşlarında bir erkek istiyor.

42 yaşındaki Kim Kardashian bir yılı aşkın süredir resmi olarak bekar. 29 yaşındaki komedyen Pete Davidson ile son ilişkisi Ağustos 2022'de başarısızlıkla sonuçlandı. "The Kardashians"ın son bölümünde, dört çocuk annesi, arkadaşlarıyla yaptığı sohbette bir sonraki ilişkisinde aynı yaşta bir partner istediğini açıkladı. Onunla Davidson arasında on yaş fark vardı.


Kim Kardashian 40'lı yaşlarında bir partner istiyor


New York Post'un haberine göre bu bölümde Kardashian, 7 yaşındaki oğlu Saint, bir grup arkadaşı ve oğulları ile birlikte Londra'daki Arsenal-Sporting Lizbon futbol maçına giderken arabada görülüyor. Kadınlar maçta oyunculardan biriyle tanışmaktan bahsederken, konuşmalar orada "belki sevimli adamlarla" tanışabileceklerini söylemeye dönüyor.


Kim gruba “Neden hepiniz bana bakıyorsunuz?” diye soruyor. "Yaş sınırım var arkadaşlar." Arkadaşlarından birinin son ilişkisinden bu yana sadece bu yaş sınırına sahip olduğunu söylemesi üzerine 42 yaşındaki oyuncu şunları ekliyor: "Sadece yaşıma biraz daha uygun olmasına ihtiyacım var. 40 civarında birine ihtiyacım var."


Bölümün ilerleyen kısımlarında şu anda yalnız kalmakta hiçbir sorun yaşamadığından bahsediyor. Ama şunu da söylüyor: "Bekar olduğunuzda ve tüm arkadaşlarınız evli olduğunda, çaresizlik yüzünüzden okunuyor ve herkes size birisini ayarlamak istiyor." Ancak doğru durumun ortaya çıkacağına inanıyor.


Dört çocuğuna zaman ve ilgi


Şu anda TV kişiliği çocuklarına çok zaman ayırıyor gibi görünüyor. Daily Mail'in haberine göre, "The Kardashians"ın son bölümünde dört çocuğunun her biri için kendi ilgi alanlarına göre bir gezi düzenleme sürecinde olduğunu da söylüyor.


Oğlu Saint, büyük bir futbol hayranı olduğu için Londra ve Paris'e “Futbol Anne Turu Gezisi” düzenledi. Kardashian, "Çocuklarımın tutkusunun ne olduğunu anlamaya ve onları bir geziye çıkarmaya çalışıyorum. Chicago ve arkadaşlarını San Diego'ya götürdüm. Hayvanat bahçesini ve Legoland'ı çok seviyorlar" diyor.


Kızı Kuzey kardeşleriyle ilgilenmiyor


Ancak 10 yaşındaki en büyük kızı North, Paris'i ve modayı seviyor. “Ben de onu Paris'e götürdüm” diyor. Paris Moda Haftası gezisi “Kardashians”ın ikinci sezon finalinde yer aldı. North modayla ne kadar ilgilense de küçük kardeşleri onu umursamıyor: "North'un hayatını tek çocuk gibi yaşadığını ve kendi işini yaptığını hissediyorum."


En küçük iki çocuk, Chicago (5) ve Psalm (4), aralarında sadece bir yaş fark var ve bu nedenle neredeyse ikiz gibiler ve her zaman birlikteler. Kim Kardashian, "Saint küçükleri seviyor ve Kuzey'in de onunla takılmasını istiyor. Ama sevmiyor" diye itiraf ediyor.


Dört çocuğu, 2012'den 2021'in başlarına kadar ilişki içinde olduğu 46 yaşındaki rapçi Kanye West ile olan evliliğinden geliyor. Evlilik, Mart 2022'de resmen boşandı.