Ünlü Mankenlerin çılgın kafa karıştırmaya yönelik çabaları


Ünlü Mankenlerin çılgın kafa karıştırmaya yönelik çabaları

Ünlü Yıldızların kafa karıştırmaya yönelik çılgın girişimleri

Çıplak ten mi yoksa yeni saç rengi mi? İlk görünüş aldatıcı olabilir Ann Kathrin Götze, Lola Weippert and Co. bunu sıra dışı moda parçalarıyla veya farklı güzellikteki görünümleriyle kanıtlıyor. Optik illüzyonu tanıyor musunuz?


Ann-Kathrin Götze, Lola Weippert ve Co. görünüşleriyle herkesin dikkatini çekmeyi seviyorlar. Bu özellikle optik illüzyonlarla karışıklığa neden olduklarında işe yarar. Çoğu durumda, optik olarak aldatıcı olmak, ilk bakışta beklenebileceğinden daha az ten göstermek anlamına gelir. Elbiselerdeki kadınsı vücut baskıları ünlüler dünyasında çok moda.


Optik illüzyonlar: kırmızı halıda kafa karıştırma girişimleri

Bir denim tulum ya da double denim kombini gibi görünüyor ama değil. İngiliz pop şarkıcısı Dua Lipa'nın kız kardeşi Rina Lipa'nın burada giydiği elbise bir elbise. Lacivert elbisenin sadece kot baskısı var. Rina, optik illüzyona eşlik etmek için ışıltılı küçük bir çanta ve siyah topuklu ayakkabılar giyiyor.


Dua Lipa'nın kız kardeşi Rina Lipa


Christina Aguilera New York Moda Haftası'nda çok fazla ten mi sergiliyor? Kesinlikle hayır! İlk bakışta şarkıcının elbisesinin altında açıkça görülebilen vücudu, elbisenin kumaşı üzerindeki bir vücut baskısından ibaret gibi görünüyor ve şu sıralar pek çok ünlü arasında popüler gibi görünüyor.


Christina Aguilera New York Moda Haftası


Bebek henüz gelmedi mi? Görünüşe göre Ann-Kathrin Götze'nin yuvarlak bebek topu aniden kaybolmuş. Ancak görünüşler aldatıcı; bu, onun Instagram paylaşımında da görülebilen yan perspektiften anlaşılıyor. Arkasındaki hile: Jean Paul Gaultier imzalı bu baskılı uzun elbise, rengarenk çiçeklerle çevrelenmiş kadınsı bir vücudu tasvir ediyor.Yeni hatlar onun gerçek oranlarını gizliyor.


Anna Kathrin Götze


Christina Aguilera sadece siyah gömlek mi giyiyor? Görünüşe göre temel eşyalarını ışıltılı bir çantayla kapatmaya çalışıyor. Bu fotoğrafa baktığınızda mutlaka mini etek olduğunu düşünmüyorsunuz. Ancak fotoğrafın ardından gelen Instagram gönderisindeki videoda, aynı cep eteğiyle podyumda yürüyen bir model görülüyor.


Christina Aguilera


Prada mayo mu? İlk bakışta Cathy Hummels'in mayo giydiğini düşünebilirsiniz. Ancak daha yakından bakıp özellikle alt kısma bakarsanız, bu, influencer'ın boynuna taktığı bir çanta olduğu açıkça ortaya çıkıyor. “Bikinimi unutup güzel bir fotoğraf çekmek istersem ne yapmalıyım?” diye kendi kendine gülümsüyor.


Cathy Hummels


Syndicalchamber'ın kahverengi elbisesi Ashley Graham'ın vücudunu sarıyor ve seksi içgörüler sağlıyor. En azından sen böyle düşünüyorsun. Ancak kumaşın sadece üzerine baskı yapıldığı, modelin Instagram'daki fotoğrafın altında ortaya çıktığı görülüyor.


Ashley Graham


Bella Throne elbisesinin altına iç çamaşırı giymiyor mu? Artık baskı hilesini biliyoruz. Bu, ne kadar aldatıcı bir şekilde gerçek olabileceğinin en iyi örneklerinden biridir.


Bella Throne


Oyuncak bir palto ama altında pek bir şey yok mu? Açıklayıcı gibi görünen şeyin, daha yakından incelendiğinde optik bir yanılsama olduğu ortaya çıkıyor. Jessica Haller'ın çıplak bacakları değil, cildi sıkan bir tulum.


Jessica Haller