Paris Hilton ve kocası Casamigos Cadılar Bayramı Partisinde


Paris Hilton ve kocası Casamigos Cadılar Bayramı Partisinde

Paris Hilton, Cadılar Bayramı partisinde kostüm ilham kaynağı Britney Spears

Paris Hilton, Cadılar Bayramı partisinde arkadaşı Britney Spears'a saygı duruşunda bulundu. Kostümü şarkıcının ikonik görünümlerinden birini anımsatıyordu.

57 yaşındaki Cindy Crawfords, 61 yaşındaki kocası Rande Gerber'i Casamigos'taki Cadılar Bayramı partisine davet ettiğinde yıldızlar akın ediyor. Bu aynı zamanda geçen Cuma günü 42 yaşındaki kocası Carter Reum ile birlikte ürkütücü partiyi ziyaret eden 42 yaşındaki Paris Hilton için de geçerli. Özellikle Hilton'un ünlü bir pop şarkıcısına saygı duruşunda bulunduğu kostümü heyecan yarattı.


Hilton, Britney Spears'ın (2003) "In the Zone" (2003) adlı albümündeki hit şarkısı "Toxic"in klibinde giydiği ünlü parlak mavi hostes kıyafetini seçti. Hilton, dar mini elbiseyi sivri metalik topuklu kesiklerle, elbiseyle aynı renkte kol ısıtıcılarıyla ve şapkayla, gösterişli küpelerle ve parlak güneş gözlükleriyle kombinledi. Kocası, partiye pilot kostümüyle gelerek baştan çıkarıcı bir uçuş görevlisi görünümünü tamamladı.


Paris Hilton Britney Spears'ın yanında

Paris Hilton, ekim ortasında arkadaşı Britney Spears'tan övgüyle söz ederken, "Onun ne kadar güçlü bir kadın olduğuyla gurur duyuyorum" dedi ve kısa bir süre sonra anı kitabı "İçimdeki Kadın"ı yayınladı. Otelin varisi, US ile yaptığı bir röportajda "anılarınızı yazmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyor çünkü gerçekten kendinizi kaptırmanız ve hayatınızda gerçekten düşünmek istemediğiniz pek çok şey hakkında düşünmeniz gerekiyor" dedi. "İnsanlar" dergisi. Yine de Hilton için “iyileştirici bir deneyimdi”. Spears'ın da kitabı konusunda aynı şekilde hissettiğini umuyor. 42 yaşındaki yazar, birkaç ay önce otobiyografisi "Paris: The Memoir"ı yayınladı ve hayatındaki dramatik ve köklü deneyimleri yazdı.


Spears'ın 24 Ekim'de yayınlanan anılarıyla şu anda çok fazla konuşulmasına neden olması, aralarında 42 yaşındaki aktris Jessica Alba'nın da bulunduğu diğer ünlülerin Los Angeles'taki Casamigos Cadılar Bayramı Partisine Britney kıyafetleriyle gelme fırsatını da yakaladı. Aynı zamanda "Toxic" videosunu anımsatan parıltılı tulumla göründü.


Diğer ünlüler kendilerini diğer tanınmış kişiliklerden örnek aldılar: Rande Gerber ve Cindy Crawford kendilerini "Grease"den Danny ve Sandy'ye dönüştürdüler; 37 yaşındaki Megan Fox ve 33 yaşındaki Machine Gun Kelly "Kill Bill"den ilham alan kostümler giydiler. 32 yaşındaki aktör Austin Butler, Andy Warhol'un kimliğine bürünürken, sunucunun kızı 22 yaşındaki ortağı Kaia Gerber, ilham perisi Edie Sedgwick olarak geldi.

Etiketler