Merve Boluğur Drakula hayranıyım, sürekli vampir filmleri izlerim


Merve Boluğur Drakula hayranıyım, sürekli vampir filmleri izlerim

Ünlü oyuncu, Merve Boluğur Cadılar Bayramı partisindeki vampir kılığına girdi, vampir dişlerini Takmayi unutmuş.

Ünlü oyuncu, Merve Boluğur Cadılar Bayramı partisindeki vampir makyajı ve kıyafetiyle ilgili sorulara, "Drakula hayranıyım, sürekli vampir filmleri izlerim.""Cadılar Bayramında da bu sebepten vampir kadın olmayı seçtim" yanıtını verdi.


"Vampir kadın rolü gelirse oynar mısınız?"


sorusuna Boluğur, "Hemen 'evet' derim. Rolde bile olsa vampir olmak çok hoşuma gidiyor." "Keşke gerçekten vampir olsam" söyleriyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Keşke gerçekten vampir olsam'

'Erkeğim koruyor beni' Son olarak Etiler'de görüntülenen ve neşesinin yerinde olduğu gözlenen 36 yaşındaki güzel, köpeği gazetecilere havlayınca, "Cinsiyeti erkek. Erkeğim koruyor beni" sözleriyle espri yapmıştı.


Geçtiğimiz hafta parmağındaki yüzüğü paylaşan Merve Boluğur, akıllarda soru işareti bırakmıştı. Yüzük hakkındaki sorulara ise "eee sahte bu Gerçeği de takılır neden takılmasın?" yanıtını vermişti.

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü.


2 Ekim 2022'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girip, 23 Kasım'da tek celsede boşanan çift, ayrılıktan sonra birkaç kez birlikte görüntülense de; ilişkilerine ikinci şansı vermemişti.

Paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde X (Twitter) hesabından yaptığı öne sürülen bir paylaşımla gündeme geldi. Güzel oyuncunun, "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsizdir" ifadelerini kullandığı iddia edildi.


35 yaşındaki Boluğur, bu iddiaları yalanlayarak 4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden şu açıklamayı yaptı:

"Öyle bir şey tabii ki demedim. Erkekleri seviyorum, özellikle de kumralları."


Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından hayranlarıyla soru-cevap yaptı. "Güzelliğinin sırrı ne?" diye soran bir takipçisine cevap veren Boluğur, "Annem saçma güzel, babam da aslan gibi yaşına rağmen" diyerek, güzelliğinin ailesinden geldiğini vurguladı.


Ünlü isim, "Acayip rahat bir karakterin var, nasıl böyle olabiliyorsun? Hayranım sana" diye yazan başka bir takipçisine ise "Rahat görünüyorum ama kafamda kurarım çok" cevabını verdi.