Hadise süper mini elbisesiyle sahnede kendinden geçti


Hadise süper mini elbisesiyle sahnede kendinden geçti

Hadise, süper mini elbisesiyle kalça dansıyla sahnede kendinden geçti

Hadise, yoğun konser maratonuna dün akşam İzmir'de devam etti. Sahneye süper mini pembe ışıltılı bir elbiseyle çıkan Hadise, şarkı söylerken dans etmeyi de ihmal etmedi.

Dün akşam İzmir konserinde sevenleriyle bir araya gelen Hadise, şarkılarının yanı sıra süper mini elbisesiyle sahnede dans ederken kendinden geçti. Şarkılarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hadise, bu sefer de süper mini elbisesiyle sahnede kendinden geçti. Binlerce hayranının karşısında kalça dansı yapan şarkıcı, o anları da Instagram hesabından yayınladı.


Başarılı şarkıcı Hadise, Cumhuriyet'in 100. kutlamasında aldığı sahnede Mustafa Kemal Atatürk'ün kıyafetlerinden 2 tane tasarlattı. Hadise, şıklığı ve ince düşüncesiyle sevenlerinden de tam not aldı


Hadise’nin süper minili kalça dansına tepkiler çığ gibi büyüdü! Hatice’nin yorumu dikkat çekti: Hadise’yi severim ama


İddialı tarzı, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, bu kez sahne kostümü ve kalça dansıyla konuşuldu. Süper mini elbisesi ile konser veren Hadise'nin sahnede kalça dansı yaptığı anlar sosyal medyaya düşerek gündem oldu. Hadise'nin iddialı dansı tepki çekerken şarkıcı Hatice'nin yorumu çok konuşuldu. İşte Hadise'nin dansı ve Hatice'nin yorumu


Ünlü şarkıcı Hadise, kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettirdi. Özellikle kısa bir süre evli kaldığı eski eşi Mehmet Dinçerlerle yaşadığı aşkla çok konuşulan Hadise, bu kez sahne kostümü ve dansıyla gündeme geldi.


Ünlü şarkıcının süper mini sahne kostümüyle kalça dansı yaptığı anlar, sosyal medyaya düşerek gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından ilgi gören görüntülere birçok tepki geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Biraz kapat be Hadise'm. Öteki taraf var" derken bir başkası "Ne saçma bir dans şekli bu" ifadelerini kullandı.


HATİCE'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM!

Öte yandan şarkıcı Hatice'nin Hadise'nin dans videosuna yaptığı yorum da dikkatlerden kaçmadı. Hatice, "Hadise'yi severim ama ya acil spor ya da iyi bir doktorla popo yaptırması lazım" yorumunda bulundu.

Etiketler