Hugh Jackman Deborra-Lee Furness'e nafaka parası ödüyecek


Hugh Jackman Deborra-Lee Furness'e nafaka parası ödüyecek

Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness 1996'dan 2023'e kadar evliydi. Ayrıldıktan sonra yüklü miktarda nafaka parası yatırmak zorunda kaldı

İçeriden edinilen bilgiye göre, “Wolverine” yıldızı Hugh Jackman (55) da eşi Deborra-Lee Furness'ten (67) ayrıldıktan sonra yüklü miktarda nafaka parası yatırmak zorunda kaldı. Ama eski sevgilisi bunu talep ettiği için değil, sözde kendisinin önerdiği için.


“Hugh Jackman hayatında hiçbir zaman paraya bu kadar önem vermedi. "Bu onun için o kadar da önemli değil" dedi. Ancak mahremiyeti onun için büyük bir yatırıma değer, diye devam etti arkadaşı. Bu yüzden Jackman, eski karısına yaklaşık 100 milyon euroluk servetinin üçte ikisini kendisine vermesini teklif etti.


100 milyon euroluk servetinin üçte ikisini verecek


Ancak bunun karşılığında Furness, kendisini Jackman'la evliliği konusunda mutlak gizlilik sağlamaya zorlayan katı bir "gizlilik anlaşması" imzalamak zorunda kaldı. Bu, aktörle geçirdiği yıllarla ilgili her şeyi anlatan bir kitap, TV veya dergi röportajı olmadığı, cinselliği ve cinsel tercihleriyle ilgili söylentiler hakkında tek kelime bile edilmediği anlamına geliyor. İki çocuğunun babası olarak rolüyle ilgili birkaç cümle bile yok.


Jackman da çok cömert çünkü karısından ayrıldıktan sonra Deborra-Lee ile çok iyi bir ilişkisi var. İkisi çocuklarına sevgiyle bakmaya ve neredeyse her gün birbirleriyle konuşmaya devam edeceklerdi.

Jackman ayrıca isminin Hollywood'da hala çok popüler olduğunu ve gelecekte kesinlikle çok daha fazla milyonlar kazanacağını biliyor.

“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


“Etiketler”