Cardi B Spor yerine güzellik ameliyatı mı? Yapmış


Cardi B Spor yerine güzellik ameliyatı mı? Yapmış

Rapçi Cardi B, iki çocuğunun doğumundan sonra egzersiz yardımıyla kilo verdiğini açıklıyor ancak hayranları onu estetik ameliyat olmakla suçluyor.

31 yaşındaki rapçi Cardi B'nin bazı estetik operasyonlar geçirdiği artık bir sır değil. Ancak çocuklarının doğumundan ve bunun sonucunda vücudunda meydana gelen değişikliklerden bu yana ABD'li yıldız, bazı estetik ameliyatlarını tersine çevirdi ve spor yoluyla figürü üzerinde çalıştı. Ancak müzisyenin hayranları ona tamamen inanmıyor gibi görünüyor ve Cardi kendini savunmak zorunda kalıyor.


Cardi B: Spor mu estetik cerrahi mi?


Cardi B'nin kocası Offset'ten iki küçük çocuğu var: Kulture Kiari Cephus, 5 ve Wave Set Cephus, 2. Yani müzisyenin vücudunun iki doğumdan sonra değişmesi tamamen normal. Sıkı bir fitness programı sayesinde artık eski formuna geri döndüğünü açıklıyor. Ancak hayranları buna şüpheyle yaklaşıyor: Eski adıyla "Twitter" olan X'teki bir kullanıcı; Rapçiyi yalan söylemekle ve aslında liposuction yaptırmakla suçluyor.


Cardi B: Spor mu estetik cerrahi mi? Rapçi kendini savunmak zorunda


Cardi bu iddia karşısında gözle görülür şekilde sarsılır ve hemen kendini savunur. 31 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, "Fazla kilo almıyorum, bu yüzden kas yapmaya çalışıyorum!" diye açıklıyor:

Bir de karın yağı diye bir şey var. Bu kasların altında büyüyen yağdır! Onu ememezsin, sadece parçalayabilirsin!


Rapçi popo büyümesine karşı konuşuyor


Cardi B, sosyal medyada geçmişteki güzellik prosedürlerini, hatta daha sonra pişman olduğu prosedürleri bile açıkça anlatıyor. Rapçi yakın zamanda kamuoyuna kalça büyütmeye karşı tavsiyede bulundu. Zaten bunlardan birini yaşadı ama bununla ilgili kötü deneyimler yaşadı. Şunu vurguluyor: "Ben gerçekten kıçıma enjeksiyon yapılmasına karşıyım!".

ETİKETLER