Claudia Schiffer Artik ikiz Barbie bebeği’ni satiyor


Claudia Schiffer Artik ikiz Barbie bebeği’ni satiyor

Claudia Schiffer'ın artık Mini plastik Barbie bebeği olarak satın alınabiliyor

Model Claudia Schiffer artık Barbie olarak satın alınabiliyor. Üretici "Mattel", Clooodia'nın 2020'deki 50. doğum günü için özel mini dublörü zaten yaratmıştı. Şimdi sınırlı sayıda satışa çıkıyor!

Sarı saçli, mavi elbise ve tek kelimeyle güzel: Claudia Schiffer ve Barbie'si birbirine mükemmel uyum sağlıyor. Gururlu güzellik! Claudia Schiffer, Mattel web sitesinde zaten tükenmiş olan Barbie Minisiyle birlikte


Claudia Schiffer’dan şık bir Barbie ikiz bebeği


Instagram'da Schiffer kendini partner görünümünde gösteriyor - Barbie'si, Claudia Schiffer'in 1994'te podyumda giydiği "Versace" elbisesini temel alan mavi bir elbise giyiyor.

Magazin Haberlere şunları söyledi: “En eski anılarım Barbie ile oynamak ve onun gibi olmayı dilemekti. Umarım bebeğim, tüm hayranlara büyük hayaller kurma ve tutkularını takip etme konusunda ilham verebilir."


Model Claudia Schiffer artık Barbie olarak satın alınabiliyor

Schiffer, 1987 yılında bir yetenek avcısı tarafından bir diskotekte keşfedildi. 90'lı yıllarda süpermodel oldu. Bugün kendisi de bir anne ve kocası Matthew Vaughn'dan (52) iki çocuğu var. Bu zaten onun dördüncü Schiffer Barbie'si. Ama ilk satın alan (160 euro).


Schiffer: "Üç bebeğe verilen olumlu tepkinin ardından Mattel bana yaklaştığında gururum okşandı."