Bir kadın iftira edip: Jamie Foxx cinsel taciz yaptığını söylüyor


Bir kadın iftira edip: Jamie Foxx cinsel taciz yaptığını söylüyor

Cinsel saldırı mı? Bir kadın, aktör Jamie Foxx'a karşı ciddi iddialarda bulunuyor. Şimdi söylediği gibi "misilleme" korkusuyla isminin gizli kalmasını istiyor.

Magazin medyasına göre, 55 yaşındaki Hollywood yıldızı Jamie Foxx'u cinsel saldırıyla suçlayan kadın, isminin gizli tutulması talebiyle New York Yüksek Mahkemesi'ne başvurdu. Daha önce "Jane Doe" (Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kamuya açıklanmayan kadınların ortak adı) olarak listelenen kişi, bu nedenle bu şekilde anılmaya devam etmek istiyor, diğerlerinin yanı sıra "İnsanlar" yazıyor.


Site, başvurusundan alıntı yapıyor: "Cinsel saldırı mağduru olarak kimliğimi kamuoyuna açıklamaya çalışmıyorum çünkü bu son derece hassas bir konu. Saldırının zihinsel etkisi nedeniyle zaten büyük bir şok, utanç ve rezalet yaşadım." Toplumdaki diğer insanların misillemesinden korkuyorum."


Oscar ödüllü oyuncuya yönelik suçlamalarını kamuoyuna açıklamanın yeterince zor olduğu söyleniyor. "Yaşadığım cinsel saldırı depresyona, kaygıya, uyku eksikliğine ve acıya neden oldu. Halka açık olmanın daha fazla duygusal travmaya neden olacağından endişeleniyorum."


Foxx'a yönelik iddialar bunlar

Kasım ayı ortasında, aktörün cinsel taciz iddiasıyla ilgili olarak mahkemede hesap vermek zorunda kalacağı kamuoyu tarafından öğrenildi. Kadın, 2015 yılında New York'taki bir restoranda aktör tarafından cinsel tacize uğradığını iddia ediyor. Onun "kasıtlı olarak ve rızası olmadan güç kullanarak saldırgan bir şekilde ona dokunduğu" söyleniyor. New York Yüksek Mahkemesi şu anda konuyu değerlendiriyor.


Davacıya göre olay Catch NYC restoranında meydana geldi. Mekana girdiğinde restoran kurucularından birinin "bir masa ötede" Foxx ile içki içtiğini gördü. Gece saat 1 civarında, o ve bir arkadaşı birlikte fotoğraf çekmek için Foxx'a ve restoran müdürüne gittiler. "Sarhoş" görünen yıldız, talebe hemen uydu.


Ancak iddialara göre kısa bir süre sonra Foxx onu kolundan yakalayıp restoranın arka tarafına sürükledi. Orada, kendisinden kaçmaya çalışmasına rağmen kadının cinsel organına ve göğüslerine uygunsuz bir şekilde dokunduğu iddia edildi. Foxx ise davanın hemen ardından olayın "asla yaşanmadığını" duyurdu.