Taylor Swift: Sadece Spotify'dan bir yılda 130 milyon dolar


Taylor Swift: Sadece Spotify'dan bir yılda 130 milyon dolar

Taylor Swift, 2006 yılında çıkardığı ilk albümüyle üne kavuştu. Neredeyse 20 yıl sonra tüm zamanların en başarılı şarkıcılarından biri oldu.

Dünya çapındaki başarısını “Eras” turnesi ile kutluyor, yeni erkek arkadaşı Travis Kelce (34) ile dokuzuncu bulutta ve sonbaharda şarkıcının milyarderler kulübüne geldiği açıklandı. Yüksek sesle "

Bloomberg Habere göre net serveti 1,1 milyar dolara ulaştı.

Bunu nasıl başardı? Diğer şeylerin yanı sıra Spotify'daki mega başarılarıyla. 2023'te yayın hizmetinden muazzam bir 104 milyon dolar aldı.

Şu anda Taylor Swift (33) için işler gerçekten iyi gidiyor.

Variety” şarkılarının yılın başından bu yana yaklaşık 26,1 milyar kez dinlenmesi sağlandı. Sonra pop yıldızının kasa zili çalar ve yıl henüz bitmemiştir.

Dergiye göre Grammy kazananının akışları Aralık ayına kadar istikrarlı bir şekilde artmaya devam ederse Spotify'dan 130 milyon dolara kadar para alabilecek.

Daha Çarşamba günü Spotify, Swift'in platformda dünyanın en başarılı sanatçısı olduğunu açıkladı. Diğer en iyi performans gösterenler arasında Bad Bunny (29), The Weeknd (33), Drake (37) ve Peso Pluma (24) yer aldı.


Ancak Spotify'daki başarı dalganız burada bitmiyor. "olarak

Washington Post, turnesinin 4,1 milyar dolar hasılat elde etmesinin beklendiğini bildirdi. Bu, onu müzik tarihinin en yüksek hasılat yapan turnesi yapacak.

Hayranları “Swifties”, Ekim ayından bu yana “Eras Tour” filmini izlemek için sinemalara akın ediyor. Zaten dünya çapında 250 milyon dolar hasılat elde ettiği söyleniyor.

“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”