Rita Ora çivili sırtını gösteriyor: şık bir kıyafet giydi


Rita Ora çivili sırtını gösteriyor: şık bir kıyafet giydi

Sürüngen görünümüyle dünya yıldızı Rita zilla! Rita Ora ve kocası Taika Waititi, Rita'nın elbisesindeki sivri uçları vurgulamak için siyah giyindiler

Bu sürüngen görünümü hakim olabilir mi? Dünya yıldızı Rita Ora "Let Me Love You") Pazartesi günü kocası Taika Waititi ile birlikte tuhaf sırt takılarıyla kırmızı halıda yürüdü: Londra'daki Moda Ödülleri'nde HERKES onun görünüşü hakkında konuşuyordu. Hayranları ona "Gümüş Kaşık", "Uzaylı" ve "Ritazilla" diyor.


Çünkü: Şarkıcı, Primark moda zincirinden ucuz bir ürünü, ensesinden omurgasına kadar uzanan gümüş-krom çivilerle birleştirdi.


İngiliz, Rita Ora Instagram'da stilin kendisi için ne kadar karmaşık olduğunu açıkladı: Dikenli protezin sabitlenmesi üç saat sürdü.


Dikenler düşer, diyor Rita Ora. Kıyafet Primark'tan gelmesine rağmen yalnızca 500 adet üretildi. Geliriniz meme kanseri hastalarına yardım eden Breast Cancer Now hayır kurumuna gidecek.


Annesinin hastalığına bağlı elbise

“Bu tasarım benim için çok şey ifade ediyor. Sadece benim adımın üzerinde olması nedeniyle değil, aynı zamanda elde edilen tüm gelirler, annem gibi meme kanserinden muzdarip insanları destekleyen bir kuruluş olan Breast Cancer Now'a destek olduğu için" diye açıkladı.


Rita Ora'nın annesi Vera Sahatciu'ya (57) daha önce iki kez meme kanseri teşhisi konuldu. Hastalıkla en son 2005 yılında mücadele etti. O dönemde kemoterapiye ve radyasyona katlanmak zorunda kaldı ve iyileşmesi için göğsünün bir kısmı alındı.