Ünlü Aktör George Clooney Kendim yemek pişirmeyi tercih ederim


Ünlü Aktör George Clooney Kendim yemek pişirmeyi tercih ederim

George Clooney evde yemek pişirmekten sorumlu. Ve Hollywood yıldızının şimdi açıkladığı gibi bunun iyi bir nedeni var.

45 yaşındaki Amal Clooney, uluslararası alanda başarılı bir insan hakları avukatı ve dünya kırmızı halılarında düzenli olarak ünlü kocasının şovunu çalıyor. Şimdi 62 yaşındaki George Clooney, karısının hangi konuda daha az yetenekli olduğunu ortaya çıkardı.


"Yemek yapsam iyi olur."

Hollywood yıldızı, yeni filmi "The Boys in the Boat"un Los Angeles'taki galasında "Extra"ya verdiği röportajda şunları söyledi: "Karım harika bir avukat," "dünyanın en iyilerinden" biri. ekledi ve şaka yaptı: "Ama yemeği ben yapsam iyi olur, yoksa hepimiz öleceğiz." Yönetmen ve oyuncu, Clooney ailesinin tatil için neler hazırladığını da açıkladı: 62 yaşındaki oyuncu, bu yıl Şükran Günü'nde yaptığına benzer bir "Noel hindisi" yapacağını söyledi.


George Clooney artık sadece "kocası."

Yani George Clooney mutfakta ortamı belirlerken, görünüşe göre konu moda olduğunda karısının eli daha iyi. Filmin Los Angeles'taki galasında Amal Clooney, parlak sarı renkte özel Versace spagetti askılı elbisesiyle göz kamaştırırken, oyuncu klasik siyah bir takım elbise ve altına lacivert bir gömlekle göründü.


62 yaşındaki oyuncu, "Entertainment Tonight" programına verdiği röportajda heyecanla "Herkesi geçiyor" dedi: "Binlerce kez giydiğim bir şeyi giydiğim için her zaman utanıyorum." artık tüm kariyeri karısının arkadaşı olduğu gerçeğine indirgenmiştir. Aktöre göre yakın zamanda kendisini "Amal Clooney'nin kocası" olarak tanıtmak zorunda kaldı.


Gelecek yıl Clooney'lerin onuncu evlilik yıldönümü olacak

George ve Amal Clooney 2014 baharında nişanlandılar ve aynı yılın Eylül ayında Venedik'te evlendiler. Onlar, Haziran 2017'de doğan altı yaşındaki ikiz kardeşler Ella ve Alexander'ın ebeveynleri.