Halle Berry Yeni Yılı Kutlamak İçin Sadece İç Çamaşır ve Blazer Giyiyor


Halle Berry Yeni Yılı Kutlamak İçin Sadece İç Çamaşır ve Blazer Giyiyor

Hubba hubba diye yazdı ve Naomi Campbell Yeni Yılınız Kutlu Olsun halleberry


57 yaşındaki oyuncu, 1 Ocak Pazartesi günü Instagram hesabında yeni yılı siyah dantelli body, altın rengi blazer ve siyah arkası açık topuklu ayakkabıyla karşıladı. Berry, altın renkli bir asansörün içinde, başı geriye doğru eğilmiş ve kalçası yana doğru fırlamış halde poz verdi.

Saçlarını gevşek, darmadağınık dalgalar halinde takmıştı ve kalın bir altın yüzük ve kalp şeklinde bir kolye de dahil olmak üzere katmanlı altın kolyelerle süslenmişti. Halle Berry gönderiye şu başlığı ekledi: "Heelllllloooooo 2024!"

Takipçileri, neredeyse hiç bulunmayan kıyafete olan sevgilerini göstermek için yorumlara akın etti. “Şimdi, biz Aslanların her zaman ilgiye ihtiyaç duymadığımızı açıklamayı az önce bitirdim, ancak ortaya çıktığımızda… bunu fark edip takdirinizi gösterseniz iyi olur! ?Mutlu Yıllar, Halle!!” bir hayran yazdı.

Halle Berry 2023'te pantolonunu bıraktı. 'Merhaba 2024!'

Berry'nin arkadaşları da araya girdi. Taraji P. Henson, "Hubba hubba" diye yazdı ve Naomi Campbell "Yeni Yılınız Kutlu Olsun halleberry ??????" ekledi.

Berry, yılbaşı arifesinde, seyahatlerinden, Oscar'lara katılımlarından, New York Moda Haftası'ndan karelerin yanı sıra üç yıllık erkek arkadaşı müzisyen Van Hunt ile çekilmiş tatlı klipler de dahil olmak üzere 2023'teki önemli anlarının bir video montajını yayınladı.

Videoya şu başlığı ekledi: "Hikaye daha iyi hale geliyor, '24 ?' bölümüne hazır."

53 yaşındaki Halle Berry ve Hunt, Eylül 2020'de Berry'nin üzerinde Hunt'ın adının yazılı olduğu bir tişört giydiği bir fotoğrafını yayınlamasıyla Instagram resmi oldu. Gönderiye "Şimdi biliyorsun..." ve ardından kalp ve ayak emojisi ekledi.

“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

“Tikla Bu Haberi Kaçirma”