Ünlü Rapçi Aşap Rocky: Arkadaşını mı vurdu?


Ünlü Rapçi Aşap Rocky: Arkadaşını mı vurdu?

Rapçi Aşap Rocky, arkadaşını vurmakla suçlanıyor. Ancak avukatı zaferden emin.


35 yaşındaki rapçi Aşap Rocky, yarı otomatik silahla bir arkadaşını birden çok kez mi vurdu? Süperstar Rihanna'nın 35 yaşındaki ortağı şu anda Los Angeles'ta yargılanıyor ve Pazartesi günkü ilk resmi duruşmada suçunu kabul etmedi. "People" dergisinin haberine göre avukatı Joe Tacopina, müvekkilinin rapçiyi temize çıkaracak gerçeklerin gün ışığına çıkması için davanın mahkemede tam olarak görülmesini umduğunu söyledi. Aşap Rocky'nin gerçek adı Rakim Mayers masum ve buradaki kurban.


Rapçi, ilk olarak Kasım 2021'de Hollywood bölgesinde bir otelin önündeki sokakta çıkan bir tartışma sırasında eski arkadaşı ve meslektaşı Terell Ephron'u silahla tehdit etmekle suçlanıyor. Daha sonra onu vurarak elini hafifçe yaraladı. Kasım 2023 gibi erken bir tarihte, bir yargıç ön duruşmada müzisyenin arkadaşına saldırdığına dair yeterli delil bulunduğuna ve duruşmanın 8 Ocak 2024'te yapılacağına karar verdi.


Güvenlik kamerası patlama seslerini kaydediyor

Mevcut bir gözetleme videosunda herhangi bir silah sesi görülmüyor ancak iki farklı patlama sesi duyulabiliyor. Polis hiçbir zaman olası bir cinayet silahı bulamadı, ancak kendisi de bir rapçi olan kurban A$AP Relli tarafından kendisine iki kurşun kovanı verildi. Ancak vakaların üzerinde herhangi bir parmak izine rastlanamadı.


Aşap Rocky, Rihanna'dan ilk çocuğunun doğumundan sadece birkaç hafta önce, 20 Nisan 2022'de Los Angeles Uluslararası Havaalanında tutuklandı. Çift, Barbados'tan özel bir uçakla gelmişti. Müzisyen daha sonra 550.000 dolar kefaletle serbest bırakıldı.


Anlaşmazlığın nedeninin, Relli'nin meslektaşı Rocky'yi birlikte kurdukları hip hop kolektifi Aşap'ye ihanet etmekle suçlaması olduğu söyleniyor. Şöhret ve para kazanan tek kişi Rihanna'nın partneriydi; diğer üyelerin hepsi yoksul ve uyuşturucu bağımlısıydı. Hatta bir üyenin ölmesi, Hollywood'da tırmanıncaya kadar anlaşmazlığı daha da kötüleştirdi.