Bülent Ersoy: Zeki Müren'i aşağlaması sosyal medyada gündem oldu!


Bülent Ersoy: Zeki Müren'i aşağlaması sosyal medyada gündem oldu!

Bülent Ersoy'un bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Zeki Müren’in kuzeni Özlem Güner, Ersoy’a tepki gösterdi:


“Böyle bir efsanenin ardından konuşulanlar son derece üzücü. Biz dayımla bu ismi (Bülent Ersoy) hiç konuşmazdık. Zeki Müren kimseyi kıskanmazdı. Öyle büyük bir çınardan nemalanmak isteyenler hep olacaktır. Başka türlü gündeme gelemeyenler onun adını kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor."


MÜREN'İN KUZENİNDEN YANIT GECİKMEDİ

Ersoy, "Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü” dedi.


'SANAT CAMİASINDA RAKİBİM YOK DEMIŞTI'

Diva, sanat camiasında artık rakibinin kalmadığını da söyledi ona göre son rahibi merhum Zeki Müren'di.

'Çünkü benim rakibim yok. Ben kendi kendime savaşıyorum' diyen Bülent Ersoy, 'Bir rakibim vardı Allah onu seviyordu yanına aldı, onunla güzel güzel atışırdık. Ben 'Biz Ayrılamayız'ı okumuştum, rahmetli Zeki Bey de 'Ayrıldık İşte' diye bir eser yapıldı onu okudu. Güzel tatlı rekabetlerdi. Şimdi kimle savaşacağım, yok ki... İbrahim (Tatlıses) de yok, Zeki (Müren) Bey de yok, Müzeyyen (Senar) Hanım da yok, bir ben kaldım' ifadelerini kullandı.


'Erkekliği de resil etti, kadınlığı da'!

'Bülent Ersoy'un Almanyada çevirdiği mıkı filmini seyreden zeki müren Ayıp vallahi bu yaşıma dakar geldim böylesini görmedim'!

Bülent Ersoy, Zeki Müren’i öptü. 40 yıl sonra gündem oldu

Türk Sanat Müziğinin usta isimleri Bülent Ersoy ile Zeki Müren’in 40 yıl önce çekilen fotoğrafları gören herkesi şoke etti. Bülent Ersoy ve Zeki Müren’in 1980 yılında öpüşürken çekilen fotoğrafları sosyal medyada yeniden gündem oldu.


Instagram’da Şok o Pop adlı sayfanın ortaya çıkardığı fotoğrafta, Zeki Müren ile Bülent Ersoy’un öpüştüğü görülüyor. 40 yıl sonra gündem oldular

Fotoğrafın çekildiği 1980 yılında küs olan ikili uzun bir süre konuşmamıştı. Daha sonra bir gazionada birbirlerine rastlayan ikili, küslüğü ve dargınlığı bir kenara bırakıp barışarak objektiflere poz verdi.


Ersoy, Müren’in önce elini sonra da dudağını öpmüştü.

Gülizar Gazinosu’nda düzenlenen bir gala gecesinde barıştıklarını ilan eden ikiliden Ersoy, Müren’in önce elini sonra da dudağını öpmüştü. 40 yıl önce küslüğün bittiğini bu kareyle duyuran ikiliye “Dargınlığı biraz abartılı bitirmişler” gibi yorumlar yapılmıştı.


Şarkıcı Bülent Ersoy, "Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş" derken buna sebep olarak müzik sektöründeki 'ses kirliliğini' gösterdi.

İstanbul'da bir mekânda sahne alan Ersoy, ''Zeki Müren ve Müzeyyen Senar iyi ki zamanında ölmüş. Yoksa bu ses kirliliğine şahit olsalardı kahırlarından ölürlerdi. Piyasada felaket sesler var'' dedi.


Tikla Bu Haberi Kaçirma

Tikla Bu Haberi Kaçirma


“ETİKETLER”