Baba Vanga 2024 'te Karanlık kehanetleri ve Korkutan tahminleri


Baba Vanga 2024 'te Karanlık kehanetleri ve Korkutan tahminleri

Baba Vanga’nın 2024 yılı için yaptığı kehanet listesi dünya medyasına yankı yaptı.


'Karanlık kehanetler: Duru görü sahibi Baba Wanga’nın 2024 için öngörüleri nelerdir'. 'Ünlü Bulgar kâhin Baba Wanga'ya göre 2024 yılı çalkantılı bir yıl olacak'. Hangi etkinliklere hazırlanmamız gerektiğini buradan okuyabilirsiniz.

2001'de Dünya Ticaret Merkezi'ne yapılan saldırı, 2004'te Güneydoğu Asya'da yaşanan tsunami, 2020'deki Brexit: bunların hepsi Baba Wanga'nın öngördüğü şeyler. Kör Bulgar, son zamanların en ünlü falcılarından biridir ve hatta yaşamı boyunca bir aziz olarak saygı görmüştür. "Petrisch'in Kahini"nin doğaüstü yeteneğini, yıllar önce bir kum fırtınasında yaralanıp yavaş yavaş görme yetisini kaybetmesinin ardından 16 yaşında öğrendiği söyleniyor. Baba Wanga 1996 yılında Bulgaristan'da öldü, ancak o zamana kadar 2024 de dahil olmak üzere geleceğe yönelik pek çok tahminde bulunmuştu.


1911 yılında Makedonya'da dünyaya gelen Vangelia Pandeva Dimitrova dünyada 'Baba Vanga' olarak biliniyor. Hayatının büyük bir kısmını Bulgaristan'da geçiren Vanga'nın bir bitki uzmanı olmasının yanı sıra mistik güçlere sahip olduğu iddia ediliyor. Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran birçok kişi, onun yakın geçmişte yaşanan bir dizi önemli olayı da yıllar öncesinden görmüş olduğunu öne sürüyor. Bu olaylar arasında en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında gerçekleşen Tayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor.


'Baba Vanga'nın 2024 Korkutan Karanlık kehanetleri nelerdir'

Vanga'ya göre 2024 yılında özellikle Avrupa'da terör saldırıları artacak. Aynı zamanda yeni yılda bir süper güç biyolojik silahlarını test edecek veya bir başka ülke üzerinde kullanacak. Ülkelerin artan borcu ve tırmanan jeopolitik sorunlar nedeniyle küresel ekonomi 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşayacak.


İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

Dünya atmosferinde artan karbondioksit nedeniyle sıcaklık her geçen yıl yükseliyor. Bu bağlamda Vanga 2024 yılı içerisinde korkunç hava olaylarının ve doğal felaketlerin yaşanacağını düşünüyor.

SİBER SALDIRILAR

Yazılım alanında yaşanan patlama sonrası sayıları artan bilgisayar korsanları birçok ülkenin elektrik, su, arıtma ve diğer önemli altyapılarını hedef alacak. Oluşan güvenlik açığı nedeniyle birçok ülkede kaos yaşanacak.

Baba Wanga'ya göre 2024'te bizi bekleyen şey nedir?

İklim felaketleri nasil olacak?

Sürdürülebilirlik bizim için giderek daha önemli hale gelse de Baba Wanga'nın tahminlerine göre iklim krizi 2024 yılında da bizi endişelendirmeye devam edecek. Daha fazla aşırı hava olayları ve doğal afetler yaşanmalı.


Avrupa'da terör saldırılarını kim yapacak?

Durugörü sahibi kişinin ayrıca Avrupa şehirlerindeki birçok terör saldırısını öngördüğü de söyleniyor. Küresel siyasi durum göz önüne alındığında, bu tamamen düşünülemez bir şey değil. Ancak: Baba Wanga'nın kehanetlerinin tümü gerçekleşmedi. Aşağıda bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.


Ekonomik krizi

Küresel ekonomi korona salgını, Ukrayna'daki savaş ve Orta Doğu çatışmalarından büyük zarar gördü. Ekonomik durum 2024'te de iyileşmeyecek.

Biyolojik silah testleri

Endişe verici bir haber daha: Kahin, büyük bir ülkenin biyolojik silah testleri ve saldırıları gerçekleştireceğini gördü.

Vladimir Putin'e suikast girişimi

Baba Wanga'ya göre, Rusya cumhurbaşkanına 2024 yılında kendi yurttaşlarından biri tarafından bir saldırı gerçekleştirilecek. Aslında Bulgar, 2020 için de benzer bir senaryo öngörmüştü ancak yanılmıştı.

Tıbbi atılım

Baba Wanga'nın kehanetlerinin hepsi olumsuz değil. Ona göre 2024 yılında tıbbi açıdan bir atılım göreceğiz. Sonunda kanser veya Alzheimer gibi daha önce tedavisi mümkün olmayan hastalıklara bir çare bulunmalı.

Ancak: Baba Wanga her zaman haklı değildir

Bilmeniz gereken önemli: Baba Wanga'nın sıklıkla şifreli görüntülerle konuştuğu söylenir, bu nedenle çoğu şey yoruma bağlıdır. Ayrıca kehanetlerinin arkadaşları tarafından sözlü olarak aktarıldığı söyleniyor; yazılı kayıtlar mevcut değil. Elbette durugörü sahibi kişinin tahminleri bilimsel temellere dayanmamaktadır. Bulgar, 2010'lu yıllarda dünya savaşları ve çeşitli nükleer felaketler gibi gerçekleşmeyen bazı tahminlerde de bulundu.


Bu nedenle Baba Wanga'nın tahminlerine her zaman ihtiyatla yaklaşılmalıdır; onlara inanıp inanmamak bizim takdirimize bağlıdır.

“ETİKETLER”