Kardashian muhteşem kar fotoğrafı ile bastığı karlar hemen eriyor


Kardashian muhteşem kar fotoğrafı ile bastığı karlar hemen eriyor

Khloe Kardashian'ın Gucci Bikini ve Kürk Mantoyla Çarpıcı Kar Fotoğrafı Çekimi


Khloé Kardashian karda tenini göstermekten korkmuyor! 39 yaşındaki realite yıldızı, Aspen, Colorado'da minik Gucci bikinisi ve suni kürküyle poz verirken içindeki 'mafya karısını' kanalize etti. Tasarımcı Tyler Lambert imzalı siyah suni kürk şapka ve omuzlarından sarkan siyah beyaz suni kürk manto giymişti. Gönderiye şöyle yazdı: 'Mafya karısı havası veriyor…. Sahte mafya karısı elbette…'


Khloé'nin hayranları onun cesur görünümünü beğendi ve ona iltifatlar yağdırdı. Biri şöyle yazdı: 'Dürüst olmak gerekirse, ben de bu mafyaya katılırdım.' Bir diğeri şaka yaptı: 'Bu hipotermi veriyor.' Khloé, kız kardeşleri Kim Kardashian (43) ve Kendall Jenner (28) ile kayak gezisinin tadını çıkarıyor. Ayrıca sırlardan birini de açıkladı. Kourtney Kardashian'ın Poosh'u için yazdığı blog yazısında inanılmaz figürüne değinildi. Antrenman öncesi ve sonrası smoothie'lerinde vücudunu beslemek ve enerjisini artırmak için kullandığı takviyeleri paylaştı.


Khloé Kardashian 820 dolarlık Gucci bikinisi ve suni kürk mantosuyla kara çıkıyor: 'Mafya karısı heyecanı'


En son trendlere “ayak uyduruyor”.

Khloé Kardashian Çarşamba günü bir dizi Instagram fotoğrafı için soğukta dururken şık bir "mafya eşi" estetiği modelledi.

Realite yıldızı, suni kürk manto ve siyah tüylü şapkanın altına Gucci marka 820 $'lık GG Stretch Jersey Bikini giydi.

Açık havada karda modellik yaparken rahat ceketini kar botlarıyla eşleştirdi.

39 yaşındaki Kardashian, çıplak bir dudakla nötr makyaj yaptı ve sarı saçlarını yüzüne doğru uzanan uzun katmanlar halinde şekillendirdi.

Kıyafeti ne kadar sıcak olsa da, karla kaplı kayaların önünde son fotoğraflarını çekerken çevresi soğuk görünüyordu.

“Mafya karısı havası veriyor…. Sahte mafya karısı elbette” diye fotoğraflara başlık yazdı.