Ünlü şarkıcısı Jennifer Lopez televizyonda saçlarını yoldu


Ünlü şarkıcısı Jennifer Lopez televizyonda saçlarını yoldu

"SNL" programında Jennifer Lopez, saçını yolmak anlamına gelse bile bir krizle ne kadar profesyonelce başa çıkabileceğini gösterdi.


54 yaşındaki Jennifer Lopez'in Cumartesi akşamı "Saturday Night Live"daki görünümü oldukça sertti: Şarkıcı ve oyuncu, canlı şovda yeni single'ı "Can't Get Enough"u tanıtırken, performans sırasında bir saç teli kırıldı. ve çözüldü.

Saç teli uzatmaydı, bu yüzden Lopez enerjik koreografisi sırasında yapay saçı kısa sürede halletti; saçı mümkün olduğu kadar dikkat çekmeden başından kopardı ve arkasındaki yere düşmesine izin verdi. Hayranların sosyal medyada olayın kliplerini görmesi üzerine Lopez, profesyonel tepkisiyle potansiyel olarak utanç verici durumu kurtardı.


Ani "saç dökülmesinin" onu yoldan çıkarmasına izin vermemesi ve sanki hiçbir şey olmamış gibi performansını sürdürmesi, eski Twitter adı olan X'teki izleyicileri büyülüyor. "Gösteri devam etmeli. JLo'nun performansı kontrol altındaydı" diyor. Başka bir hayran gülen bir gülümsemeyle "Bunu bir profesyonel gibi halletti ama..." diye yazıyor. Bir diğeri hayretle şunları söyledi: "Fark etmedim bile!"


SNL sunucusu Ayo Edebiri'nin JLo ile arası açıldı

SNL'nin yeni bölümünün sunuculuğunu "The Bear" dizisinin oyuncusu 28 yaşındaki Ayo Edebiri yaptı. Daha önce 2020'deki bir podcast'te Lopez'in nasıl şarkı söyleneceğini bilmediğini söylediği için JLo hayranlarının öfkesini çekmişti. Page Six'e göre o sırada şarkıcının müzik kariyerinin "uzun bir aldatmaca" olduğu konusunda şaka yapmıştı. Lopez'in aslında hiçbir şarkısında şarkı söylemediğini söyleyen teoriler okuduğunu söyledi.


Ancak Edebiri, programdaki skeçlerinden birinde onun hoş olmayan gıybetini inceleyerek şunu itiraf etti: "Kötü yorumlar bırakmak, sırf etki kazanmak için yorum yayınlamak ya da üzerinde düşünülecek bir sonuç olmadan bir podcast'te bağırıp çağırmak yanlış çünkü sen 24 yaşındayım ve aptalım."