Emma: kocası Bruce Willis ile tatlı çift fotoğrafını paylaştı


Emma: kocası Bruce Willis ile tatlı çift fotoğrafını paylaştı

Emma Heming Willis Sevgililer Günü için kocası Bruce ile tatlı çift fotoğrafını paylaştı.


Emma Heming-Willis, Instagram takipçilerine Sevgililer Günü için özel bir hediye verdi: Bruce Willis ile tatlı bir çift fotoğrafı.

45 yaşındaki Emma Heming-Willis, Instagram gönderisinde sevgi dolu Sevgililer Günü tebrikleri gönderdi. 68 yaşındaki kocası Bruce Willis ile birlikte çekilen fotoğrafın yanına "Aşk harika bir şey. Hepinize mutlu bir Sevgililer Günü diliyorum" diye yazdı. Çift, bir nehrin önündeki kış manzarasında ışıltılı ve birbirine sarılmış görünüyor. Yorumlar kısmında Heming-Willis, fotoğrafın Mart 2010'a ait olduğunu ve Niagara Şelalesi'nin Kanada tarafında çekildiğinin söylendiğini duyurdu.


Bruce Willis'in kızları çiftin fotoğrafına hayran kaldı


Bruce Willis ve Emma Heming-Willis'in 2007'de bir spor salonunda tanıştıkları ve 2009'da evlendikleri söyleniyor. Çiftin ortak kızları Mabel (11) ve Evelyn (9) var. Willis'in önceki eşi Demi Moore (61) ile üç çocuğu var: Rumer (35), Tallulah (30) ve Scout LaRue Willis (32). ikincisi fotoğrafın altında. Tallulah coşkuyla, "Buna bayıldım," dedi.


Bruce Willis'in ailesi Şubat 2023'te Willis'e frontotemporal demans teşhisi konulduğunu duyurdu. Aktörün sağlık sorunları Mart 2022'de öğrenildi. Ailesi o sırada konuşma bozukluğu olan afazi nedeniyle oyunculuktan emekli olduğunu söylemişti.


Emma Heming-Willis'in kocasına bakarken yaşadığı deneyimler hakkında bir kitap yayınlayacağı Şubat ayı başında duyurulmuştu. The Sunday Paper'ın haberine göre, görünüşe göre henüz adı belli olmayan eserin gelecek yıl yayınlanması planlanıyor. Duyuruya göre kitap, destek arayan hastalar için "düşünceli, ilham verici bir rehber" olmayı amaçlıyor.