Zendaya demirden yapılmış elbisesiyle herkesi büyüledi!


Zendaya demirden yapılmış elbisesiyle herkesi büyüledi!

“Dune: İkinci Bölümü” – Londra prömiyeri: Zendaya demirden yapılmış elbisesiyle herkesi büyüledi!

Zendaya'nın yüzü, Londra'daki "Dune: Part Two" galasında poz verirken pek parlamıyor ama olağanüstü 'Robot' görünümü her şeyi gölgede bırakıyor

'Bütün bunlar METAL oldukça AĞIR değil mi', Zendaya?

“Dune: Part Two” filminin Londra'daki dünya prömiyerinde göz alıcıydı: ABD'li yıldız Zendaya (27) fütüristik bir robot görünümüyle geldi ve gösteriyi çaldı.

Aktris (savaşçı Chani'yi canlandıran), bu sefer kırmızı değil kumlu (çöl gezegeni ruhuyla) halıda Thierry Mugler'in muhteşem kıyafetiyle poz verdi. Önden ve arkadan gelen çılgınlık!

'İzleyiciler, Mugler moda arşivinden gelen fütüristik görünümü alkışlıyor'


Zendaya demirden yapılmış elbisesiyle herkesi büyüledi! - Magazin Haberleri

Şeffaf Pleksiglas eklentilere sahip tank kıyafeti yeni değil. Moda tasarımcısı Manfred Thierry Mugler (†73), 90'ların ortalarında Fransız moda evinin sonbahar/kış koleksiyonu “Cirque d'hiver” için tasarladı.


Şimdi Zendaya cyborg kostümüne yeni bir soluk getirdi ve yeni bilimkurgu destanı "Dune: Part Two"nun galasında gözlerin açılmasına neden oldu. Metal giysinin içinde çok sayıda gözetleme deliği olduğundan seyirciler her iki taraftan da muhteşem bir manzarayla karşılaştı.


“Dune”, Londra'daki “Dune: Part Two”nun kum halısında Timothée Chalamet ve Zendaya'yı canlandırıyor


Zendaya demirden yapılmış elbisesiyle herkesi büyüledi! - Magazin Haberleri

'Gümüş zırhın içinden göğüs, bacaklar, karın ve popo parladı; ilk önce nereye bakacağınızı bilmiyordunuz'.

Yardımcı yıldız Timothée Chalamet (28, Dune evreninde Paul Atreides rolünü oynuyor) neredeyse önemsiz bir mesele haline geldi.

Aksi takdirde Kylie Jenner 'ın (26) yeni erkek arkadaşı hayranlar arasında her zaman heyecan uyandırır. İlk görünüşü (Haider Ackermann'dan siyah gömlek ve gümüş pantolon, Cartier'den takılar) da ışıltılıydı, ancak Zendaya kesinlikle moda galaksisinde yeni bir standart belirledi.


Aktris Zendaya (sağdan 5.), robot kostümüyle diğer prömiyer yıldızları arasında kesinlikle öne çıkıyor. Onunla birlikte poz verenler Josh Brolin, Florence Pugh, Léa Seydoux, Rebecca Ferguson, Souheiler Yacoub, Timothée Chalamet, Stellan Skarsgård, Austin Butler ve Anya Taylor-Joy (soldan sağa)