Partnerinizle Oynayacaginiz Bes Online Sex Oyunu


Partnerinizle Oynayacaginiz Bes <span><span>On</span></span>line Sex Oyunu
Partnerinizle Oynayacaginiz Bes Online Sex Oyunu

Günlük yasantimizin her aninda yanimizda olan telefonlar, simdi de yatagimizda… Cinsel yasantinizi renklendirmek için sizlere bes online uygulama seçtik.

1. IPASSION

Aklinizdan geçen ama sormaya utandiginiz her sorunuza bu uygulama ile yanit bulacaksiniz. Ipassion hem sizin hem de partnerinizin en gizli arzularini gün yüzüne çikaracak.

2. SEKS GERÇEKLERİ

Eger bu konuda yeniyseniz ve partnerinize sormaya çekiniyorsaniz bu uygulama sizi aydinlatacak türden. Size, cinsellige dair merak ettiginiz bütün sorulari cevaplamada yardimci olacak.

3. SEXY COUPLE GAME

Oynamasi asiri basit bu oyun, dogruluk mu cesaret mi butonlarina basarak fantezi dünyanizin kapilarini zorlayacak. Bu oyunla partnerinizle aranizda sir kalmayacak.

4. MAKE ME HOT-SEKS KART OYUNU

Bu oyun sayesinde partnerinizle denemediginiz pozisyon kalmayacak. Hem ön sevisme sürenizi uzatacak hem de size unutulmaz bir gece yasatacak bu oyun tam sizlik.

5. 69 POSİTİON

Bu oyun sinirlari olmayan çiftler için. Eger yapilacak her seyi yaptik diyorsaniz bu uygulama sizi bir kez daha düsündürecek. İçerisinde yüzün üstünde pozisyon olan bu uygulama ile sinirlarini bastan çizeceksiniz.

Kaynak: Elele- Simay Engür