Kim Kardashian'ın kalçaları olmadan! Daha mı sağlıklı?


Kim Kardashian'ın kalçaları olmadan! Daha mı sağlıklı?

0 beden ve abartılı kilo verme ve zayıflama takıntısı artık geçmişte mi kaldı? ‘Realite süperstarı Kim Kardashian’ın yeni fotoğraflarını’ gördüğünüzde gerçeklik tamamen farklı görünüyor’ Takipçilerinize böyle örnek olmak sağlıklı mı?

Girişimciyi Instagram'da 363 milyon inanılmaz kullanıcı takip ediyor; özellikle genç kadınlar üzerindeki etkisi devasa. Bu, 43 yaşındaki oyuncunun bu haftaki gönderisine pek çok kişinin şaşırmasının nedenlerinden biri.


Kim K, sayfasında aşırı bir kıyafete sıkıştığını gösteren toplam on fotoğraf paylaştı. İçinde ten rengi bir elbise ve her şeye sahip bir korse giyiyor.

Siyah moda parçası, Kim'in kum saati vücudunu, halihazırda sahip olduğundan daha da çılgın bir yaban arısı beline dönüştürüyor. Bu kıyafette kalça çevreniz 80 santimetrenin oldukça altında olmalıdır.

Moda markasına selam vererek, gönderisinde kendisine "Margiela Kırık Bebek" adını verdi. Çok fazla takipçinizin kopyalamayacağını umduğumuz bir güzellik mesajı..


Kim'in Yaban arısı beli hiç hoş karşılanmıyor

Ancak gönderi bu insanlar tarafından pek iyi karşılanmadı. Elbette 1,3 milyon beğeni yeterli görünüyor, ancak onun diğer fotoğrafları ve takipçi sayısıyla karşılaştırıldığında bu o kadar da fazla değil.

Yorumlara bakıldığında kullanıcıların heyecanının sınırlı olduğu da görülüyor. En çok beğenilen yorumlardan bazıları "Dürüst olmak gerekirse berbat görünüyor", "rahatsız edici" ve "hiç gurur verici değil, bu resimlerin yayınlanmasına şaşırdım". Hatta bir takipçi, görünümün "American Horror Story" için olduğunu öne sürdü. Kim, geçen yıl dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.


Ancak bu hafta Almanya'ya konuk olan realite süperstarı muhtemelen bunu umursamayacaktır. Ne de olsa Kim, kariyerinin başlangıcından bu yana, heckler'ı eleştirmeye alışıktı ve çoğunlukla onları daha fazla tanıtım kazanmak için ustaca kullandı.