Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı, Shiloh'un Dansı hayran bıraktı.


Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı, Shiloh'un Dansı hayran bıraktı.

Eski rüya çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı’ Shiloh’un mega Dans hareketleri

Shiloh Jolie Pitt 17’ havalı hareketleri ve dans yeteneğiyle herkesi bir kez daha şaşırtıyor!’ Angelina Jolie  ve Brad Pitt'in  kızlarının dans etmeyi sevdiği artık bir sır değil’ Arada sırada internette onun bu konuda ne kadar tutkulu olduğunu gösteren klipler çıkıyor.


Artık 17 yaşındaki oyuncunun tüm hayranlarına bir yardım eli daha var. Dansçı ve koreograf Lil Kelaan Carter Instagram’da paylaşım yaptı

Shiloh’un en iyi dans formundaki videosu.

Eşofman altı ve tişörtüyle, bir dans stüdyosunda "Tanzania" (Uncle Waffles ve Tony Duardo) şarkısı eşliğinde tüm hislerinin ve duygularının vücudundan akmasına izin veriyor ve küçük bir dans profesyoneli gibi serbest stilde ritme uygun hareket ediyor.


“Hareketleri çılgınca. Enerjiniz için teşekkürler Shiloh," diye yazdı etkilenen koreograf klip hakkında.

Shiloh dans ederken kendi atmosferindedir. Müziği hissediyor ve vücudunu etkileyici bir şekilde ona doğru hareket ettiriyor, Ve Jolie-Pitt'in kızının hayranları, onun mega hareketlerini görünce çılgına dönmeden duramıyorlar.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Şunları yorumluyorlar: "O harika bir dansçı", "Gerçekten bunu başarıyor", "Onun bu kadar güçlü ve kuvvetle hareket ettiğini görmek özgürleştirici!" ve hatta "Vay canına, bir dansçı olarak kendine olan güveni gerçekten arttı". Bazıları baba Brad'in Shiloh'da dans ettiğini bile görüyor. "Yüz ifadeleriyle ona çok benziyor. Müthiş!"



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”