Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor


Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor

Katja Krasavice güzelliğine para harcamayı seviyor mu? Sır yok. Çift D göğüslerine, optimize edilmiş BBL poposuna, burnuna ve dolgun dudaklarına şimdiden 30.000 Euro'dan fazla yatırım yaptığı söyleniyor.

Şimdi Katja, görünüşü için başka neler yaptığını ve buna ne kadar para harcadığını açıklıyor. Süperstar Magazin'e şunu açıklıyor: Aylık neredeyse 20.000 euro!

Katja görünümüne büyük önem veriyor: takma tırnaklarını iki haftada bir yaptırıyor

Katja, güzellik bakımlarının maliyetini şöyle açıklıyor:

Ayda üç kez kirpiklerini yeniletiyor (seans başına 150 euro), ayda iki kez yeni tırnak ve pedikür yaptırıyor (randevu başına 150 euro) ve ayda bir saçlarının rengini açıyor (uzatma dahil 2500 euro).

Ayda üç kez yeni kirpikler mi? Katja soğukkanlılıkla Magazin'e şunu söylüyor: “Her zaman mükemmel görünmesi gerekiyor. İyi görünmesi benim için yeterli değil, mükemmel olması gerekiyor." Yani birkaç kirpik dökülürse kuaföre gideriz.


Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor!

Katja, mükemmel görünüm için kirpiklerini ayda üç kez dolduruyor


Ayrıca her ay Hydrafacial (otolog kan veya radyofrekans iğneleme ile dönüşümlü yüz tedavisi, 650 Euro), kasık bölgesi ve kalça dahil tüm vücuda lazerler (seans başına 800 Euro), masajlar (120 Euro) gibi güzellik bakımları da bulunmaktadır. veya NAD+ infüzyonları (her biri 500 Euro, hücresel düzeyde canlanmaya hizmet eder).


Güzel, saçlarını her ay taze olarak ağartıyor. Haziran ayından itibaren düzenli olarak yeni uzantılar eklenecek

Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor!

Ayrıca birkaç ayda bir dudaklarına dolgu yaptırıyor ve bebek botoksu (ilk, hafif kırışıklıklar için daha küçük doz) enjekte ediyor. Kafasındaki saçlar da paraya mal oluyor.

Katja, Magazin'e şunları söylüyor: "Sadece peruklarım - şu anda aralarında geçiş yaptığım her zaman üç ya da dört tane oluyor - bir miktara mal oluyor. Perukları yıkamak ve şekillendirmek ayda toplam 2.500 avroya mal oluyor.”


Girişimci ve başarılı rapçi, güzellik bakımları için her ay beş haneli bir miktar ödüyor. Katja, Magazin'e şöyle konuştu: "Alışveriş yapmadan güzellik için genel olarak ayda 15.000 ila 20.000 avro alıyorsunuz" dedi.

Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor!

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Eski DSDS jüri üyesi şöyle devam etti: “Önemli: Bu, etkinliklere, video çekimlerine veya başka herhangi bir şeye harcadığım paradan bağımsız olarak yalnızca özel olarak harcadığım miktardır. Benim işime gelince, biraz daha pahalı olacak.”


Katja Krasavice! güzelliğe ayda servet ödüyor!

Katja sadece işine göre stil vermekten hoşlanmıyor; aynı zamanda randevular veya partiler için makyajını ve stilini profesyonelce yaptırıyor


Bu Haber Hic Kacmaz Hadi Tikla


Stil konusunda da paradan tasarruf etmiyor; ne zamandan ne de paradan. "Ben Katja: Partiler, randevular veya diğer özel şeyler için makyajımı yapıyorum ve saçımı şekillendiriyorum." Bu bazen altı ila yedi saat sürebilir.


Yakın zamanda Instagram'da daha fazla estetik ameliyat planladığını açıkladı. Daha da dolgun bir göğüs dekoltesine (şu anda DD/E cup) ve daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyor: "Vaktim olursa göğüslerimi yüzde 100 yeniden yaptıracağım."