Şarkıcı Cher Kırmızı halıda 40 yaş kücük sevgilisiyle öpüşüyor


Şarkıcı Cher Kırmızı halıda 40 yaş kücük sevgilisiyle öpüşüyor

Cher, erkek arkadaşı Alexander Edwards ile Cannes'daki AMFAR galasına geldi. Fotoğrafçılar için bir makyaj seansı vardı.

78 yaşındaki ABD'li şarkıcı Cher ve 38 yaşındaki partneri Alexander Edwards, Cannes'daki amfAR galasında birbirlerine derinden aşık oldular. Film festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin kırmızı halısında 78 yaşındaki oyuncu, kendisinden 40 yaş küçük erkek arkadaşını derinden öptü.


Neredeyse iki yıldır birlikte olan sanatçı ve müzik yapımcısı, Fransa'daki etkinliğe göz alıcı siyah kıyafetlerle geldi. Cher, kısmen şeffaf olan dar, uzun bir elbise giymişti. Üzerine peluş bir ceket giymişti. Ayaklarında değerli taşlarla süslenmiş platform topuklu ayakkabılar parlıyordu.


Cher ayrıca parmaksız eldivenleri kıyafetiyle eşleştirdi. Her zamanki gibi uzun siyah saçları bukleler halinde omuzlarına doğru ortadan ayrılmıştı. Allık ve onunla uyumlu pembe ruj, göz alıcı görünümünü tamamladı. Müzisyen ayrıca galanın kırmızı halısında gümüş bir burun halkası da sundu. Edwards, Cannes'a beyaz bir gömlekle eşleştirilen klasik siyah bir takım elbiseyle geldi.


Cher ve Alexander Edwards 2022'den beri bir çift

Şarkıcı Cher Kırmızı halıda 40 yaş kücük sevgilisiyle öpüşüyor!

Cher ve Alexander Edwards, birkaç hafta önce Paris Moda Haftası'nda buluştuktan sonra 2022 sonbaharında aşklarını kamuoyuna duyurdu. Mayıs 2023'te ayrı kaldıkları iddiasının ardından ikili, Eylül ayından itibaren yeniden birlikte ortaya çıktı. Alexander Edwards'ın büyük plak şirketlerinde yönetici ve yapımcı olarak çalıştığı söyleniyor. Cher onun ilk ünlü partneri değil: Model Amber Rose'dan (40) dört yaşında bir oğlu var. İlişkinin 2021'de sona erdiği bildiriliyor.


Cher iki çocuk annesi ve iki kez evlendi. 1964'ten 1975'e kadar, 55 yaşındaki Chaz Bono'nun da dahil olduğu Sonny Bono (1935-1998) ile. 1975'ten 1979'a kadar şarkıcı, 47 yaşındaki Elijah Blue Allman'ın da bulunduğu Gregg Allman (1947-2017) ile evlendi.