Ünlülerin Çıplak kıyafetleri, Evet bir şeyler eksik burda galiba?


Ünlülerin Çıplak kıyafetleri, Evet bir şeyler eksik burda galiba?

Çıplak trend: transparan elbiseleriyle cesaretini tasiyan, Ünlülerin Çıplak kıyafetleri, Evet bir şeyler eksik galiba!

Süper seksi mi yoksa zaten çok açık mı? Giderek daha fazla yıldız transparan elbiseleriyle ifşa olma cesaretini gösteriyor, bu da onları çok moda kılıyor

Unutulmaz bir görünüm: Bella Hadid, Cannes'da Saint Laurent'ten aldığı açık kahverengi elbisesiyle ortalığı karıştırıyor. Zarif takılar göğüs bölgesinde tamamen şeffaftır. Şeffaf görünümüne rağmen kırmızı halıda rahat hissettiren model, zarif dalgaları ve Chopard takılarıyla fotoğrafçılara poz veriyor.


Bella Hadid!

Model Natasha Poly, Cannes'daki "Emilia Perez" galasında seksi bir arkadan görünüm sunuyor. Asimetrik kesimli yarı transparan elbisesi hayal gücüne pek yer bırakmıyor. Elbisenin korse görünümü, çıplak temelleri kapsıyor.


Natasha Poly!

Bu elbise hayal gücüne pek bir şey bırakmıyor! 77. Cannes Film Festivali sırasında Toni Garrn, sansasyonel kıyafetiyle sahil kasabasının sokaklarında dolaşıyor. Top modelin omuzlarında meyve renginde bir blazer giymesi şaşılacak bir şey değil; sonuçta altına pek bir şey giymiyor. Ancak kırmızı halıda işler farklı görünüyor


Toni Garrn!

Bu görünümde çok şey oluyor! Palina Rojinski, 77. Cannes Uluslararası Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyor ve ikinci bakışta oldukça samimi içgörüler sunan heyecan verici bir uzun elbiseyle kendini sunuyor. Dar elbise, yukarıdan aşağıya flora ve faunanın renkli çizimleriyle süslenmiştir, ancak daha yakından bakarsanız sunucunun ve aktrisin elbisesinin tamamen şeffaf malzemeden yapıldığı görülür. Bu kıyafetle Palina kesinlikle bir veya iki çift bakışa neden oldu.


Palina Rojinski!

Bundan daha çıplak olamazdı: Rita Ora, Met Gala'nın ünlü kırmızı halısında, ince vücudunun ve birçok dövmesinin utanmadan görülebilmesini sağlayan, yalnızca incilerle işlenmiş şeffaf bir Marni elbisesiyle görünüyor.