Bu sefer Brad Pitt'i kızdıran haber, Vivienne kızından geldi


Bu sefer Brad Pitt'i kızdıran haber, Vivienne kızından geldi

Brad Pitt ve Angelina Jolie: Kızı Vivienne 15 babasının soyadını red etti.

Aile babası Brad Pitt'in (60) kalbine bir bıçak daha mı saplanacak? Oyuncu ile altı çocuğu arasındaki ilişkinin yıllardır bozuk olduğu düşünülse de anne Angelina Jolie (48) çocuklara oldukça yakın. Kızı Vivienne'in (15) son kararının nedeni de bu olabilir: Görünüşe göre ünlü babasının soyadını bırakmış.


Genç, 11 Nisan'da prömiyeri yapılan yeni Broadway müzikali "The Outsiders" için annesi Angelina ile birlikte çalışıyor. ABD dergisinin haberine göre, program kitapçığında dikkat çeken şey, önceki çift adı Jolie-Pitt yerine sadece "Vivienne Jolie" olarak listelenmesi. İnsanlara garip geldi".


Kendisi de eserin yapımcısı olan Angelina Jolie, yapım asistanı olarak kızını da projeye dahil etti. Aktris geçen yaz Entertainment Tonight'a "Elinden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışıyor" dedi. "Tiyatro söz konusu olduğunda çok düşünceli ve ciddidir ve buna en iyi şekilde nasıl katkıda bulunabileceğini anlamak için çok çalışır."


Proje üzerinde çalışmak anne ve kızı birbirine daha da yakınlaştırsa da programa bakmak Brad Pitt için acı verici olabilir.


Bu sefer Brad Pitt'i kızdıran haber, kızı Vivienne'den geldi!

Evlilikleri güller savaşıyla sonuçlanan rüya gibi bir çift: Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2016'daki ayrılıklarından bu yana, ortak şaraphanelerindeki hisseler ve çocuklarının velayeti de dahil olmak üzere çok sayıda hukuki anlaşmazlık yaşadılar.


Ayrıca Vivienne'in ablası Zahara (19), babasının adı olmadan herkesin önünde göründü.

Geçtiğimiz Kasım ayında, üniversitesinin Alpha Kappa Alpha kız öğrenci yurdunun yeni bir üyesi olarak, kendisini ikinci ünlü ebeveyninin isminden vazgeçerek "Zahara Marley Jolie" olarak tanıttı.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Ancak Brad Pitt'in tüm çocuklarıyla zor bir ilişkisi yok: İçeriden gelen bilgilere göre kızı Shiloh, 27 Mayıs'ta 18 yaşına girer girmez onun yanına taşınmak bile istiyor. Ve bu, Angelina'nın yakın zamanda Jolie-Pitt'teki Château Miraval (Fransa) mülküyle ilgili hukuki bir anlaşmazlıkta eski sevgilisinin kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu belirtmesine rağmen.


Shiloh şu anda annesiyle birlikte Los Angeles'ta bir villada yaşıyor. Brad Pitt, Los Feliz semtinde, değerinin 8,3 milyon dolar olduğu söylenen bir malikanede yaşıyor.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Çocuğun isim değişikliğinin gerçekten resmi mi yoksa “sadece” bir işaret mi olduğu bilinmiyor.

Baba Brad'in de güvenebileceği üçüncü bir olasılık: Belki Vivienne ve Zahara çift isimlerini kolaylık olsun diye kısaltmışlardır.