Keanu Reeves ve kız arkadaşı, Hollanda ile Türkiye maçını canlı izledi.


Keanu Reeves ve kız arkadaşı, Holl<span>and</span>a ile Türkiye maçını canlı izledi.

Keanu Reeves, kız arkadaşı, Hollanda ile Türkiye arasında oynanan Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçını izledi.

Keanu Reeves, kız arkadaşı Alexandra ile Sachsenring'ge gitti, Motosikletleri çok seviyor dedi. Hollywood yıldızı artık kız arkadaşı Alexandra ile Sachsenring'i bile ziyaret etti.

Hollywood yıldızı 59 yaşındaki Keanu Reeves ve 51 yaşındaki kız arkadaşı Alexandra Grant, Hohenstein-Ernstthal'deki Sachsenring'de MotoGP yarışını izlemek için Almanya'ya geldi. 7 Temmuz tarihli fotoğraflarda ikili el ele görülebiliyor. "Bild" gazetesinde çiftin pistte öpüştüğü bir fotoğraf yer alıyor.


Keanu Reeves MotoGP'yi seviyor

Aktörün ve görsel sanatçının orada olması tesadüf değil. Reeves her zaman bir motosiklet hayranıydı ve aynı zamanda birinci sınıf motosiklet yarışlarını da seviyordu. Reeves günlük gazeteye "MotoGP'yi seviyorum" dedi. "Burada olmak ve piste bu kadar yakın olma şansına sahip olmak harika." Kanadalı şu anda Avrupa'da ve bu nedenle "mükemmel bir uyumdu". Hollywood yıldızının pilotlar arasında favorisi yok: "Çünkü yaptıkları her şey çılgınca; sadece sırayla yaptıkları gibi."


Reeves, 2015 Pazar Sabahı CBS News'e "Motosiklet sürmeyi seviyorum" dedi. "Bunun getirdiği özgürlükte bir şeyler var. Görünüşlerini, kokularını, hissettiklerini seviyorum." Geçen yıl ABD'deki “Live with Kelly and Mark” programında Reeves, yirmili yaşlarında motosiklet bulduğunu söylemişti. "Motosikletlerin arasında büyümedim" diye açıkladı. Her zaman motosiklete binmek istemesine rağmen bu ilk kez 22 yaşındayken Almanya'daki bir film çekimi sırasında gerçekleşti. O sırada bir "genç bayana" ona ders verip veremeyeceğini sordu ve bölgede dolaşmaya başladı. Los Angeles'taki evinde ilk makinesini satın aldı. 2011 yılında Arch Motorcycle Company'nin kurucu ortağı oldu.


Hollywood yıldızları Avrupa Şampiyonası'nda

Bu arada hafta sonu düzenlenen bir spor etkinliği kapsamında Hollywood'dan da Berlin'e bir ziyaret gerçekleşti. Yeni filmleri "Deadpool ve Wolverine"in tanıtım turunda olan 55 yaşındaki Hugh Jackman ve 47 yaşındaki Ryan Reynolds, Hollanda ile Türkiye arasında oynanan Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçını, rol arkadaşlarıyla birlikte Olimpiyat Stadı'nda izledi. Emma Corrin (28) ve yönetmen Shawn Levy (55).