Selena Gomez, TikTok'taki hayranına fena kızdı


Selena Gomez, TikTok'taki hayranına fena kızdı

Selena Gomez olası kozmetik prosedürlerle ilgili söylentilere karşı kendini savunuyor. Şimdi şarkıcı gerçekte ne yaptığını açıklıyor.

Botoks, BBL, Yanak Yağ Alma: Ünlülerin hangi güzellik işlemlerini yaptırdıklarına dair her zaman çok sayıda söylenti vardır. Estetik doktorları şüphelerini sıklıkla sosyal medyada dile getiriyor. 32 yaşındaki şarkıcı Selena Gomez şimdi de böyle bir TikTok videosuna yanıt vererek hiç bıçak altına yatıp yatmadığını açıkladı.


Selena Gomez , TikTok'taki estetik söylentilere karşı kendini savundu

"Sayfa Altı"ya göre, sosyal ağdaki kendi açıklamasına göre ABD'de bir güzellik muayenehanesinde tıbbi asistan olarak çalışan TikTok kullanıcısı Marissa Barrionuevo, 2023 yılına ait artık silinmiş bir videoda hayranlarının sorularını yanıtladı. Barrinuevo videoda Selena Gomez'in görünüşünü analiz etmek istemediğini çünkü şarkıcının birkaç yıldır sağlık sorunları yaşadığını söyledi. Lupus tanısının kişinin yüzünü değiştirebileceğini ve kozmetik prosedürlerle karıştırılmaması gerektiğini açıkladı.


Selena Gomez yalnız kalmak istiyor

Gomez hafta sonu videoya bir yorumla yanıt verdi. Şarkıcı, "Dürüst olmak gerekirse bundan nefret ediyorum" diye yazdı. Gönderisinin orijinal İngilizce versiyonunun söylediği gibi "Çizgili" aldı. Yorumlarda Gomez'in otoimmün hastalık lupus için kullandığı steroidlerden bahsettiği yönünde spekülasyonlar var. Şöyle devam ediyor: "Bende de botoks var. Hepsi bu. Beni rahat bırakın."


Marissa Barrionevo daha sonra orijinal klibi sildi ve şarkıcıdan özür dileyen yeni bir videoyla yanıt verdi. "Sana hayranım. Yani, eğer bu seni herhangi bir şekilde üzdüyse özür dilerim."Selena Gomez TikToker'ı affetti


Ayrıca video hakkında şunları da yazdı: "Her ne kadar her zaman zarafet ve farkındalıkla liderlik etmeye çalışsam da, sizi üzdüğüm için özür dilerim (ve nedenini anlıyorum). Olumsuz etkileri olabileceği için geçen yıl bu tür videolar yapmayı bırakmaya karar verdim. .Asla niyetim bu değildi." Selena Gomez, TikToker'ı affetmek için fazla beklemedi: "Seni seviyorum. Bu seninle ilgili değil. Bazen sadece üzülüyorum" yorumunu yaptı.