Lady Gaga'nın Michael Polansky ile gizli nişanlılığını paylaştı


Lady Gaga'nın Michael Polansky ile gizli nişanlılığını paylaştı

Artık çıktı! Lady Gaga’nın uzun süredir birlikte olduğu Michael Polansky ile gizlice nişanlandığı ortaya çıktı’ Şarkıcı, tatlı haberi Paris’te yapılacak 2024 Olimpiyat Oyunları sırasında paylaştı..

Bu bilgi gerçekten dünyanın geri kalanına mı yönelikti? Fransa Başbakanı Gabriel Attal (35) ve Lady Gaga’nın (38) TikTok hesabında, görünüşe göre 46 yaşındaki Michael Polansky’yi "nişanlısı" olarak adlandırdığı duyuluyor. Şarkıcı bununla hayranlarını aylardır rahatsız eden spekülasyonları doğrulamış görünüyor.


Lady Gaga, Michael Polansky'yi "nişanlısı" olarak tanıtıyor.

Başlangıçta göze çarpmayan bir video: Fransız siyasetçi Amerikalı pop yıldızıyla Olimpiyat yüzme etkinliğinin tribünlerinde buluştu. Gaga, partneriyle birlikte sahneye çıktı. Müzisyen, Şubat 2020'den bu yana girişimci Michael Polansky ile ilişki içerisinde. Şarkıcının gerçek adı olan Stefani Germanotta, tanıdık bir Instagram fotoğrafıyla ilişkilerini kamuoyuna duyurdu.


Gaga ve Attal birbirlerini selamlamak için kucaklaştıktan sonra 38 yaşındaki oyuncu, diğerlerinin yanı sıra "People" dergisinin haberine göre, Attal'a dönüp "Bu benim nişanlım" dedi. Kısa bir süre sonra Polansky'nin Fransız liderin elini sıktığı görüldü.


Çift büyük ölçüde kamuoyunun gözünden uzak duruyor

Son yıllarda Lady Gaga ve partneri hakkında işler şaşırtıcı derecede sessizleşti, öyle ki ayrılık söylentileri bile ortalıkta dolaşmaya başladı. Ancak Ekim 2023'te çift, bir yıldan fazla bir süre sonra paparazziler tarafından tekrar el ele tutuşurken yakalandı. İkili ayrıca 12 Şubat 2024'te Super Bowl'da birlikte göründü.