Jennifer Aniston hit dizisi bir sahne için üzerine yağ döküldü.


Jennifer Aniston hit dizisi bir sahne için üzerine yağ döküldü.

Jennifer Aniston'ın dizi karakteri "The Morning Show"daki bir gösteriye girmiş gibi görünüyor. Orada yapay yağla saldırıya uğradı.

55 yaşındaki Jennifer Aniston genellikle her zaman mükemmel bir tarza sahip. Hit dizileri "The Morning Show"un çekimleri sırasında hayranlar artık sıra dışı bir manzarayla karşılaşıyor. Aktris sahte yağla yıkandı. 55 yaşındaki adam baştan ayağa koyu renkli kitleye bulaşmış durumda.


Temmuz ayının başında başrol oyuncusu ve yapımcı, Instagram'da dördüncü sezonun çekimlerinin başladığını duyurdu. Ve eski "Friends" yıldızının bunun için çok fazla şeye katlanması gerektiği açık. Pazar günü sette yapışkan, katran benzeri bir maddenin sıçradığı fotoğraflandı. Resimler onu öfkeli bir ifadeyle gösteriyor; beyaz gömleği ve açık renkli pantolonu tamamen mahvolmuş durumda. New York Post'un yazdığına göre, karakteri Alex, olay yerinde üzerine yağ döken göstericilerle çevrili.


"Biz ortağız. Biz arkadaşız"

"Sabah Programı" kurgusal bir sabah haber programının perde arkasında geçiyor. Dizi, sunucular Alex ve Bradley'i (Reese Witherspoon) takip ediyor ve genellikle MeToo, korona salgını veya Ukrayna'daki savaş gibi güncel konuları ele alıyor.


Aniston ve Witherspoon için gerçek bir tutku projesi. "20 yılı aşkın süredir birbirimizin hayatının bir parçasıyız. Birlikte çalışmak sadece DNA'mızda var. Biz ortağız. Biz arkadaşız. Biz kız arkadaşız, hayatta ve aşkta her türlü kalp kırıklığını paylaşıyoruz. ve herşey ."


Dördüncü sezonun başlangıcı henüz açıklanmadı

İlk sezon Kasım 2019'da Apple TV+'ta yayınlandı. Dördüncü sezonun prömiyer tarihi açıklanmadı. Bu amaçla yeni personel eklemeleri zaten onaylandı. Oscar ödüllü 75 yaşındaki Jeremy Irons, Aniston Alex'in babasını canlandıracak. Ayrıca geleneksel bir aileden gelen bir iş kadınını canlandıran 48 yaşındaki Marion Cotillard da var.