Adele Münih'te: sahnede şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu


Adele Münih'te: sahnede şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu

Adele Münih'teki şarkısını iptal etmek zorunda kaldı şarkıcı duygulandı

Münih'teki ağustos ayı tamamen Adele'le ilgili: şarkıcı, kendisi için özel olarak inşa edilmiş bir konser köyünde on konser veriyor. Başlama sinyali 2 Ağustos'ta verildi ve her şey planlandığı gibi gitmedi.

Hava koşulları başlangıçta süperstarın planlarını engelledi ancak gösteri geç gerçekleşti. Bir şarkı sırasında Adele sahnede son derece duygusallaştı.

Münih'teki Adele konserinde sağanak yağış

Hava tahmini ideal değildi ve taraftarlar Cuma günü on dakika süren sağanak yağışa katlanmak zorunda kaldı. Sonuç olarak, Adele akşam 7.30 yerine akşam 20.15'e kadar sahneye çıkmıyor ancak türbülans hızla unutuluyor.


Performans süper hit "Merhaba" ile başladığında, Münih ticaret fuarındaki 80.000 kişi şarkıcıyı çılgınca kutluyor. Adele izleyicilerini "Havanın bu kadar ıslak olmasına çok üzüldüm. Merhaba arkadaşlar!" sözleriyle selamlıyor. Ama bunun moralini bozmasına da izin vermiyor.


Adele Münih'te: sahnede şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu.


Görünür bir şekilde bu konumdan bunalmış durumda ve bir noktada şunu açıklıyor: "Hayatım boyunca hiç böyle bir şey yapmadım." Bild'in haberine göre Adele de "çok gergin" olduğunu itiraf ediyor.

Taraftarlar o akşam daha fazla aksiyon istemezlerdi. Bazen elinde bir Oktoberfest bira kupasıyla sahneye çıkıyor ("Gerçekten içebiliyorum. Gerçekten! Ben İngilizim!"), ardından bir çifte evlenme teklifiyle destek oluyor.


Adele Münih'te: sahnede şarkı söylerken gözyaşlarına boğuldu.

Adele sahnede gözyaşlarına boğuldu

Gösterinin sonuna doğru “Someone Like You” şarkısı programda yer alıyor. Mirror'a göre Adele, "Bu şarkı hayatımı değiştirdi. Nedense bu gece bu şarkı beni çok etkiledi. Her zamankinden daha fazla. Teşekkür ederim" dedi.