Tom Cruise: Son günlerde bu 25 yaşındaki şarkıcıyla mı çıkıyor?


Tom Cruise: Son günlerde bu 25 yaşındaki şarkıcıyla mı çıkıyor?

Tom Cruise ve Victoria Canal ile "neredeyse birbirinden ayrılamaz" gibi görünüyor’  yoksa platonik bir arkadaşlıktan daha fazlasına sahip oldukları söyleniyor..

Son birkaç haftadır Tom Cruise, şarkıcı Victoria Canal’la kayda değer miktarda zaman geçirdi’ Yeni filminin ekip üyelerinin ortaya çıkardığı gibi ’platonik bir arkadaşlıktan daha fazlasına sahip oldukları söyleniyor.


62 yaşındaki Tom Cruise, şu anda 25 yaşındaki müzisyen Victoria Canal ile mümkün olduğu kadar fazla zaman geçirmek istiyor gibi görünüyor. En azından oyuncunun daha önce düşünmediği görülmesi için fırsatlar yaratıyor. The Sun'a açıklanan yeni "Mission: Impossible 8" filminin setindeki çalışanların, Cruise'un kendisinden 36 yaş küçük olan şarkıcıyı Oxfordshire'daki çekimlerine "filmini bir süre izlemesi" için davet ettiği söyleniyor. bütün gün" . İçeriden biri şunu vurguluyor: "Bunu arkadaşları için kolaylaştırmıyor."


Hollywood yıldızının meslektaşları, "Onların sadece arkadaştan fazlası olması pek mümkün görünmeyebilir, ancak neredeyse birbirlerinden ayrılamazlar" diyor. İçlerinden biri ayrıca şunu gözlemledi: "Birbirlerini çok gördüler ve Victoria çok güzel. Her şey herkesin önünde oldu." Cruise ve Canal, 2024 yılının Haziran ayı sonunda Glastonbury Festivali'nde buluştu. İspanyol ve ABD kökenli olan 25 yaşındaki oyuncu, VIP alanından izlerken "Coldplay" ile birlikte sahne aldı.


Helikopterde birlikte filmin galasına gittiler

Sanatçı, Instagram'da bunu doğruladı: "Glastonbury'de sahne arkasında buluştuk ve ikimizin de gitmek istediği yaklaşan gala hakkında konuşuyorduk ve o, 'Benimle gel!' dedi." "The Sun"ın haberine göre Tom Cruise ve Victoria Canal, aksiyon kahramanının helikopteriyle Londra'nın Leicester Meydanı'ndaki film galasına birlikte gittiler. Ertesi hafta ikili Londra'daki bir helikopter pistinde tekrar görüldü; görgü tanıklarının ifadesine göre Cruise, arkadaşının ceketini çıkardı.


Hatta Victoria Canal, 25 Temmuz'daki başka bir toplantının anlık görüntüsünü Instagram'da paylaştı: Müzisyeni, kollarını kendisine dolayan 74 yaşındaki rock yıldızı Bruce Springsteen ve arkadaşı Tom Cruise'un yanında gösteriyor. "Gece yarısı çıkacak olan şarkımın tanıtımını yapmam gerekiyor ama Bruce'u şimdiye kadar tanıştığım en rastgele arkadaşımla görmekle çok meşgulüm!" Canal, It'de yayınlanan beklenmedik grup fotoğrafına başlık verdi! Wembley Stadyumu'nun kulis alanında oluşturulduğu söyleniyor. İkili henüz Tom Cruise ile gerçekten bir ilişki içinde olup olmadıklarını kamuoyuna açıklamadı.