Blake Lively: Britney Spears'ın film galasında ünlü Versace elbisesi giydi.


Blake Lively: Britney Spears'ın film galasında ünlü Versace elbisesi giydi.

Modanın başkenti New York'ta düzenlenen "It Ends with Us" galasında Blake Lively, şarkıcı Britney Spears'ı Versace elbisesiyle onurlandırdı.

36 yaşındaki Blake Lively, 2000'li yılları kırmızı halıya geri getiriyor. 6 Ağustos Salı akşamı New York'ta düzenlenen "Bizimle Bitiyor" filminin galasında oyuncu, Versace'den asimetrik kesimli, rengarenk pullu elbisesiyle bir kez daha herkesin dikkatini çekti.


Kırmızı halıda vay görünüm

Derin dekolteli, vücudu saran tasarım elbiseyle Lively, renkle mükemmel uyum sağlayan yüksek topuklu stilettolar giydi. Sarı saçları zarif dalgalar halinde omuzlarına düşüyordu. Mücevher söz konusu olduğunda da işler göz kamaştırıcı bir hal aldı. Gösterişli küpelerinde ayrıca renkli elmaslar yer alıyordu. Ellerine baktığınızda hem rengarenk ojelerini hem de gümüş renkte parıldayan birçok yüzüğü fark ettiniz. Elbisesinin pembe tonları Lively'nin makyajına da yansıdı. Sıcak şeftali tonlarında göz farı ve dudak parlatıcısını seçti.


Blake Lively: Elbisesi Britney Spears'a saygı duruşu niteliğinde

Heidi Klum Bikini giymiyor: Dünyanın en küçük mayosu mu?.

Eğlenceli gerçek: Elbise sadece dolapta rastgele bir kapma değil. Blake Lively'nin görünüşünün arkasında genellikle gizli mesajlar vardır. Bu durumda, 2002 yılında Milano'daki Versace defilesinde aynı elbiseyi giyen 42 yaşındaki Britney Spears'a bir saygı duruşu niteliğindedir. Lively kırmızı halıda People dergisine "Bu Britney'nin gerçek elbisesi" dedi. Smithsonian ya da Met gibi ünlü müzelerde asılması gerektiğini düşünüyor. "Ama onu giyiyorum. Çok mutluyum."


'Bizimle Biter' 15 Ağustos'tan itibaren sinemalarda

Blake Lively'nin 44 yaşındaki Colleen Hoover'ın romanından uyarlanan yeni filmi "Just One More Time" (orijinal: "It Ends with Us") 15 Ağustos'ta sinemalarda gösterime giriyor. Lively, Lily Bloom'un başrolünü üstleniyor.


New York'taki galada oyuncuya, geçtiğimiz günlerde "Deadpool & Wolverine" filminin tanıtım turuna katılan 47 yaşındaki eşi Ryan Reynolds ve rol arkadaşı ve yakın arkadaşı 55 yaşındaki Hugh Jackman da destek verdi.