Olimpiyatları ziyaret ettikten sonra: Travis Scott Paris'te polis tutukladı


Olimpiyatları ziyaret ettikten sonra: Travis Scott Paris'te polis tutukladı

Travis Scott, Olimpiyat basketbol maçına katıldıktan sonra Paris'te polis tarafından gözaltına alındı.

33 yaşındaki rapçi Travis Scott, Cuma sabahı erken saatlerde Paris'te polis tarafından tutuklandı. Polis bilgilerine yer veren Paris gazetesi "Le Parisien"e göre, polis memurları, Paris'in sekizinci bölgesindeki Hotel George V'de bir resepsiyon görevlisine uygulanan şiddet nedeniyle sabah saat 5 civarında çağrıldı.


Buna göre Scott'ın sarhoş olduğu ve ayılma hücresine götürüldüğü söyleniyor. Alkol seviyesi nedeniyle rapçiyle olaydan saatler sonra röportaj yapılamadığı söyleniyor. "Valeurs Actuelles" dergisi ilk olarak Scott'ın otelde korumasıyla tartıştığını bildirdi.


33 yaşındaki oyuncu, 8 Ağustos Perşembe akşamı Olimpiyat Oyunlarının önemli bir konuğuydu. Sırbistan ile ABD arasında oynanan ve NBA yıldızları LeBron James (39), Stephen Curry (36) ve Kevin Durant'in (35) liderliğindeki ABD Takımının geç bir geri dönüşle kazandığı erkekler basketbol yarı finalini takip etti. Scott, heyecan dolu maçı, diğerlerinin yanı sıra 33 yaşındaki rap meslektaşı Quavo ile birlikte seyirciler arasında izledi.


Miami'de tutuklandı

Gerçek adı Jacques Berman Webster II olan Travis Scott, ABD metropolü Miami'de ancak Haziran ayında tutuklandı. People dergisine göre Scott, polis memurları tarafından sarhoş halde bulundu ve sonunda polisin doğrudan emirlerini göz ardı ettikten sonra düzensiz sarhoşluk ve izinsiz giriş nedeniyle tutuklandı.


Scott'ın daha sonra polise alkol aldığını itiraf ettiği bildirildi. Onun yorumu "Burası Miami" oldu. TMZ'nin 8 Ağustos Perşembe günü bildirdiği gibi, sarhoşluk suçlaması düşürüldü, ancak izinsiz girme suçlaması hâlâ beklemede ve 10 Eylül'de karara bağlanacak.


Temmuz ayında düzenlediği "Circus Maximus Dünya Turu"nda Almanya'da da konserler veren Travis Scott'un, Kylie Jenner (26), kızı Stormi (6) ve oğlu Aire (2) olmak üzere iki çocuğu var.

ETİKETLER