Brad Pitt'in Oğlu Pax ciddi bir trafik kazası yaptı


Brad Pitt'in Oğlu Pax ciddi bir trafik kazası yaptı

Brad Pitt, oğlu Pax'in geçirdiği trafik kazasının ardından, bozulan ilişkisine rağmen iyileşmesiyle ilgili düzenli olarak güncellemeler alıyor.

Hollywood yıldızları 49 yaşındaki Angelina Jolie ile 60 yaşındaki Brad Pitt'in oğlu Pax Jolie-Pitt (20), geçen ayın sonunda BMX e-bisikletiyle ciddi bir kaza geçirdi. 20 yaşındaki çocuk daha sonra hastaneye kaldırıldı ve hatta birkaç gün yoğun bakım ünitesinde kalmak zorunda kaldı. Evlatlık oğluyla ilişkisi yıllardır kopmuş olsa da süperstar Pitt'in, Pax'in iyileşmesiyle ilgili düzenli olarak güncellemeler aldığı söyleniyor. İsimsiz bir kaynak bunu ABD dergisi “People”a açıkladı.


Brad Pitt'in çocuklarıyla ilişkisi bozuldu

60 yaşındaki oyuncu hakkında kaynak, "Yıllardır Pax'la iletişim halinde değil ama ona hâlâ çok değer veriyor" dedi. Pax, 29 Temmuz'da Los Angeles'ta hastaneye kaldırıldı. Memleketindeki işlek bir caddede kasksız seyahat ettiği söyleniyor. Görünüşe göre kırmızı ışıkta bir arabanın arkasına çarptı, kafa travması ve kalça ağrısı geçirdi.


Başka bir kaynak People dergisine şöyle konuştu: "Karmaşık bir travma geçirdi ve şimdi iyileşme ve fizik tedavi için uzun bir yola başlıyor." Üçüncüsü şunu ekledi: "Yine de çok şanslıydı. Kask takmadığı için çok daha kötü olabilirdi."


Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Pax'ın yanı sıra beş çocuğu daha var: 23 yaşındaki oğulları Maddox, 19 yaşındaki kızları Zahara ve 18 yaşındaki Shiloh'nun yanı sıra 16 yaşındaki ikizler Knox ve Vivienne. Pitt'in kendisiyle neredeyse hiç teması olmadığı söyleniyor. yetişkinler artık çocuklara bakıyor. Jolie ile yaptığı anlaşma sayesinde küçüklerini görebildiği iddia ediliyor. Rüyalarındaki eski çiftin boşanması, Jolie'nin 2016'da boşanma davası açmasının üzerinden neredeyse sekiz yıl geçmesine rağmen henüz sonuçlanmadı.

ETİKETLER