George Clooney: italya'da karısını öpücüklere boğdu.


George Clooney: italya'da karısını öpücüklere boğdu.

On yıllık evlilikten sonra George ve Amal Clooney hâlâ ilk günkü kadar mutlu görünüyorlar. İtalya'da halka açık bir öpücük paylaştılar.

Bu yılın eylül ayı sonunda 63 yaşındaki George ve 46 yaşındaki Amal Clooney, evliliklerinin onuncu yıl dönümlerini kutlayacaklar. Ancak Hollywood yıldızı ile insan hakları avukatının aşkı bugün de ilk günkü kadar taze ve güçlü görünüyor. ABD portalı "Sayfa Altı"da bulunan resimler, "Ocean's Eleven" yıldızı ve eşinin Como Gölü'ndeki efsanevi Hotel Villa d'Este'de akşam yemeği sırasında nasıl tutkuyla öpüştüğünü gösteriyor.


George Clooney sevgi dolu öpücükler paylaştı: karısının başını öpüyor

Görüntülerde 63 yaşındaki oyuncu ayakkabılarını çıkardı. Görünüşe göre bir aile yemeği vardı. Amal Clooney'nin annesi Baria Alamuddin'in de orada olduğu söylendi. Görüntülerde George Clooney'nin karısı, masadaki diğer konukların önünde onu öpmek için eğilen kocasının yanağına şefkatle elini koyduğunu gösteriyor. Başka bir fotoğrafta ise sevgiyle kolunu karısının boynuna doluyor ve başını öpüyor.


Stil ikonu Amal Clooney, kutlama yemeği için siyah askılı bir elbise ve yüksek topuklu ayakkabılar tercih etti. Kocası rahat bir siyah tişört ve pantolonla daha rahat görünüyordu. George ve Amal Clooney, 27 Eylül 2014'te Venedik'te evlendiler. 7 yaşındaki ikizler Ella ve Alexander, 2017'de doğdu. Çift, diğer yerlerin yanı sıra Como Gölü'nde, Provence'ta ve Los Angeles'ta yaşıyor.



Bu Haber hiç Kaçmaz

Tikla bu Haber hiç Kaçmaz

Bu Haber hiç Kaçmaz