Robbie Williams: Bir estetik ameliyatı daha geçirdi


Robbie Williams: Bir estetik ameliyatı daha geçirdi

Robbie Williams birkaç yıldır görünüşüyle ??savaşıyordu. Şimdi şarkıcı görünüşünü değiştirmek için başka bir estetik operasyon geçirdi.

Kendinizi optimize etmek, 50 yaşındaki süperstar Robbie Williams'ın yıllardır hedefi gibi görünüyor. Şarkıcı, saç ekimi ve kırışıklıklarıyla mücadele için bazı botoks tedavilerinin yanı sıra bu sefer de ağzına yöneldi.

Robbie Williams: En son güzellik bakımının sonuçlarını sunuyor


Birçok Hollywood yıldızı sektörde sadece birkaç yıl geçirdikten sonra gülümsemeleri yeni dişlerle güzelleşirken, şarkıcı Robbie Williams uzun süre bu kararlılığını korudu. Ancak 50 yaşındaki oyuncu artık Instagram profilinde dişlerini yeni protezlerle değiştirdiğini itiraf ediyor. Bunlar şimdilik geçici olsa da birkaç hafta içinde doğru çift ağızda kalıcı yerini bulacaktır. Robbie şimdi neden bu işlemi yaptırmaya karar verdiğini Instagram profilinde paylaşıyor: "Dişlerim işime yaradı ama son birkaç yıldır onları kesinlikle istismar ettim; onlarla şişeleri açtım, espressoyla renklendirdim, düzgünce fırçalamadım ve dişlerimi fırçalamadım." otuz yıl boyunca onlarla çatırdadı" diyor şarkıcının açıklaması. Williams, "Ama artık yola devam etme zamanı. Elveda, küçük sarı dostlarım," diye devam etti Williams.


Gülme gazı sayesinde diş tedavisi katlanılabilir hale geldi


Geçici takma dişlerinin kullanımının bu kadar iyi sonuç vermesi, esasen, üç saatlik tedavi sırasında 50 yaşındaki hastaya tekrar tekrar uygulanan nitröz oksitten kaynaklanıyordu. Bunun ağrı kesici ve sakinleştirici bir etkiye sahip olduğu söyleniyor, bu da Robbie'nin prosedüre tamamen rahat bir şekilde dayanabildiği anlamına geliyordu. Sonuçtan oldukça memnun görünüyor: Robbie Instagram'da "Yeni dişlerimi seviyorum" diye yazıyor.


Karısı Ayda Field onunla dalga geçiyor

Tedaviden kısa bir süre sonra kameranın arkasında duran ve kocasını kaydeden Robbie'nin karısının sesi "Gülmeye çalışın" diyor. Anestezi nedeniyle dudaklarını gülümseyemeyen 50 yaşındaki genç, 45 yaşındaki Ayda'yı eğlendiriyor.

ETİKETLER