Justin Bieber ve eşi Hailey oğlunun adını paylastı


Justin Bieber ve eşi Hailey oğlunun adını paylastı

Justin Bieber’ birkaç gün önce hamile eşi Hailey ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınlamıştı’ Artık küçük oğlan dünyada .

Bunu o kadar uzun zamandır bekliyorlardı ki! Justin Bieber (30) ve eşi Hailey (27) ilk kez ebeveyn oldular. Bieber bunu cumartesi gecesi Instagram hesabından duyurdu.

Müzisyenin açıkladığı gibi çift, bir erkek çocuk sahibi olmaktan mutlu. Bebek ayaklarının bir fotoğrafı hakkında şunları yazdı: "Eve hoş geldin, Jack Blues Bieber." Şarkıcı ve model, mayıs ayı başında hamile olduklarını duyurmasının ardından mutluluklarını sosyal ağlarda defalarca hayranlarıyla paylaştı.


Justin, üç yıl önce bir talk show'da ikisinin gerçekten ebeveyn olmayı istediğini açıklamıştı. ABD'li sunucu Ellen de Generes'e (66) birkaç çocuk sahibi olmak istediğini söyledi: “Hailey'nin istediği kadar çocuk sahibi olacağım. Kendime ait küçük bir kabilemin olmasını isterim.”


Hailey zaten doğum hakkında önceden çok düşünmüştü: “Çok fazla hikaye, travmatik doğum hikayesi, travmatik deneyim okudunuz ve bunların çok gerçek olduğunu biliyorum. Ama kendimi korkutmak istemiyorum” dedi birkaç hafta önce Amerikan “W Magazine”e.


Justin ve Hailey Eylül 2018'den beri evliler ve New York'taki bir kayıt ofisinde evlilik yemini ettiler. Bir yıl sonra ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki bir mülkte büyük bir düğün kutlaması ve töreni gerçekleşti.