Rita Ora, İbiza'da sağlıklı vücut kaslarını sergiledi


Rita Ora, İbiza'da sağlıklı vücut kaslarını sergiledi

Şarkıcı son fotoğraflarda 33 yaşındaki Rita Ora, İbiza'da arkadaşlarıyla güneşin tadını çıkarırken dar bikinisiyle inanılmaz vücudunu sergiliyor. 

Şarkıcı, desenli fumble'da sadece tonlu ve bronz görünmekle kalmadı, aynı zamanda şık görünümüyle de etkilendi: Güzel, büyük güneş gözlüğü ve göz alıcı altın küpeler takıyordu. Islak saçlarını geriye doğru şekillendirdi. Rita'nın yanında, Akdeniz'deki bir iskelede onu yakından takip eden bir erkek arkadaşı vardı.

Bu komik tatil sahneleri, Rita'nın kariyerinde heyecan verici bir döneme denk geliyor. Yakın zamanda 33 yaşındaki oyuncunun Disney'in "Descendants: The Rise of Red" filminde kötü Kalplerin Kraliçesi rolünü üstleneceği duyuruldu. Popüler çocuk filmleri serisinin bu dördüncü filminde aynı zamanda Cinderella'yı temsil eden pop yıldızı Brandy (45) de rol alıyor.


Rita, projeyi bir hayalin gerçekleşmesi olarak nitelendirdi ve rol arkadaşına olan hayranlığını dile getirdi. Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda "Yani, onu çok seviyorum. Büyürken müziğini de sevdim. Her gün odamda taklit etmeye çalıştığım şarkıcılardan biriydi" dedi.


Rita Ora, "Kırmızının Yükselişi kötü kalplerin kraliçesi" rolünde

Rita Ora, İbiza'da sağlıklı vücut kaslarını sergiledi.

Rita, yeni kötü adam rolünden heyecan duyuyor ve kısa süre önce, sıkı karın kaslarını gösteren transparan sütyenli bir fotoğraf da dahil olmak üzere çekimlerden sahneler paylaştı. Instagram'da şunları yazdı:


"Kalplerin Kötü Kraliçesi olarak aldığım sevgi inanılmazdı! Hayatımda yapmak istediğim tek şey insanları şaşırtmak ve ilham vermek!" Uzun çekim günleri kesinlikle buna değdi ve topluluk onun için bir aile gibi oldu. Bu fırsattan duyduğu mutluluk ve karaktere olan bağlılığı, bu film projesinin onun için ne kadar önemli olduğunu açıkça ortaya koyuyor.