Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde: Kahverengi şifon elbiseyle muhteşem görünümü


Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde: Kahverengi şifon elbiseyle muhteşem görünümü

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde: Kahverengi şifon elbiseyle muhteşem görünümü. Film festivaline ilk kez kahverengi şifon elbiseyle çıktı. Gören hayran kaldı

49 yaşındaki süperstar Angelina Jolie, 48 yaşındaki Pablo Larraín'in biyografik filmi “Maria”da opera sanatçısı Maria Callas'ı (1923-1977) canlandırıyor. Filmin galası bu Perşembe (29 Ağustos) Venedik Film Festivali'nde (28 Ağustos - 7 Eylül) kutlanacak. Film aynı zamanda Altın Aslan yarışmasında da yer alıyor.


ABD'li oyuncu ilk tanıtım gösterisinde perşembe günü öğleden sonra yarı şeffaf kahverengi şifon elbiseyle Lido'da göründü. Yere kadar uzanan kolsuz bornozun ön kısmındaki elmas şeklindeki karmaşık çapraz dikiş ona şeklini verdi. Jolie, Hotel Excelsior'da teknesinden inerken birbiriyle eşleşen ayakkabı ve güneş gözlüklerini eşleştirdi ve hayranlarına el salladı. Uzun, balyaj rengi saçları gevşek bir yan kısım halinde şekillendirilmişti. Makyajını yaparken göz çevresine incelikli bir vurgu yaptı.


Jolie'nin yanı sıra İtalyan aktris Valeria Golino (58), Callas'ın 1917 doğumlu kız kardeşi Yakinthi'yi, 70 yaşındaki Türk aktör Haluk Bilginer ise Yunan-Arjantinli armatör ve Callas'ın sevgilisi Aristotle Onassis'i canlandırıyor. 1906-1975).


Eski Brad Pitt'le karşılaşmak mümkün mü?

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde: Kahverengi şifon elbiseyle muhteşem görünümü. Film festivaline ilk kez kahverengi şifon elbiseyle çıktı. Gören hayran kaldı

Yarışmanın dışındaki şeyler, yarışmadakinden daha az belirgin değildir. Örneğin, süperstar George Clooney (63) ve Brad Pitt (60)'in 2008'deki casus komedisi "Burn After Reading"den bu yana ilk ortak filmi olan suç komedisi "Wolfs" burada gösterilecek. Filmin yönetmenliğini “Örümcek Adam”ın yönetmeni 43 yaşındaki Jon Watts yaptı.


Eski rüya çifti “Brangelina”nın İtalyan lagün şehrinde bir karşılaşması olup olmayacağı, iki oyunculuk yıldızının hayranlarının doğal olarak kendilerine sorduğu sorulardan biri. Film festivalinin yönetmeni ve sanat yönetmeni 70 yaşındaki Alberto Barbera, "Vanity Fair"e verdiği röportajda bu soruyu yanıtladı:


"Angelina ilk gün, yani ayın 29'u Perşembe günü geliyor ve hemen ardından Pablo Larraín'le birlikte Telluride'ye [Colorado Sonbahar Film Festivali, ed.] gidiyor. Brad Cumartesi gününe kadar Venedik'e gelmeyecek. Onun Lido'da olması imkansız. yolun karşısına koşabilir," diye her şeyi açıkça ifade etti.


Jolie ve Pitt, 2005 yılında "Mr. ve Mrs. Smith" filminin çekimleri sırasında tanıştılar ve birbirlerine aşık oldular. 2012 yılında nişanlanan çift, 2014 yılında Fransa'da evlendi. Eylül 2016'da Angelina Jolie boşanma davası açtı. Bugüne kadar hukuki anlaşmazlıklar var.