Angelina Jolie İngiliz rapçi Akala ile aşk mı yaşıyor?


Angelina Jolie İngiliz rapçi Akala ile aşk mı yaşıyor?

Angelina Jolie ingiliz müzisyen ile aşk mı yaşıyor? Angelina Jolie şu anda Avrupa'da ve bu yılki Venedik Film Festivali'ne katılıyor. Oyuncu şimdi tanınmış bir İngiliz müzisyenle birlikte görüntülendi.

49 yaşındaki Angelina Jolie, bir erkekle birlikte Venedik'te görünüyor. "Doğrumu acaba?" oyuncu, 40 yaşındaki İngiliz rapçi Akala ile İtalya'nın kentindeki bir otelden çıkarken yakalandı. Brad Pitt'in 60 yaşındaki eski eşi ile sanatçı arasındaki bağlantı nedir? İsimsiz bir kaynak People'a yıldızların ilişkisi hakkında konuştu.


Angelina Jolie + Akala: Arkadaşlardan daha fazlası mı? İçeriden biri böyle söylüyor

İçeriden birinin açıkça belirttiği gibi, 49 yaşındaki oyuncu ile kendisinden dokuz yaş küçük aktivist arasında romantik bir ilişki olmadığı söyleniyor. Jolie ve Akala'nın "birkaç yıldır" çok iyi arkadaşlar oldukları ve tamamen platonik düzeyde tekrar tekrar buluştukları söyleniyor. Müzisyen kararlı bir ilişki içindedir.


Magazin Haberlerin,de "O ve Akala birlikte değiller. Akala ve kendisi de orada bulunan ortağı Chanelle ile arkadaş" diye vurguluyor. Kayıt aynı zamanda herhangi bir uygunsuz davranışa da işaret etmiyor: ne tutkulu bakışlar ne de fiziksel temas. Angelina Jolie, birlikte tekneye binmeden önce İngilizlerle sohbet ediyor gibi görünüyor. Hem Jolie hem de müzisyen paparazzilerin bakışının farkında gibi görünüyor. Akala özellikle bakışlarını aşağıda tutuyor. Hollywood güzeli yüz ifadelerinin çoğunu güneş gözlükleriyle kapatıyor.


Insider, Jolie ve İngiliz arasındaki birkaç karşılaşmayı ortaya çıkardı


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


Ünlü çevrelere göre Angelina Jolie ile müzisyenin 43 yaşındaki kardeşi Bayan Dynamite'ın, insani yardım projelerindeki çalışmaları sayesinde tanıştıkları söyleniyor. İçeriden biri, "Sosyal ve insani amaçlar söz konusu olduğunda aynı tutkuyu paylaşıyorlar" dedi. İkisi aynı değerleri paylaşıyor gibi görünüyor. Yıllar boyunca insan hakları projelerinde birkaç kez birlikte çalıştıkları söyleniyor.


"InTouch"ın çiftin çevresinden öğrendiğine göre Pitt'in eski eşi de Akala'nın çocuklarına olan sevgi dolu muamelesinden övgüyle söz ediyor. Doğum adı Kingslee James McLean Daley olan Akala'nın, Mayıs 2023'te "Salt" yıldızı ve çocukları 19 yaşındaki Zahara ve 18 yaşındaki Shiloh'ya Jamaika'daki Calabash Edebiyat Festivali'ne eşlik ettiği söyleniyor.


InTouch'ın haberine göre Kasım 2023'te Jolie ve İngiliz insan hakları aktivisti yeniden bir arada görüldü. O sırada ikili, Milano'da akşam yemeğinde buluştu.

Akala kendisini sosyal medyada böyle tanıtıyor


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


İngiliz rapçi, müziğiyle ilk başarılarını 2005 yılında Büyük Britanya'da kutladı. Ancak sosyal medyadaki varlığını kendini ifade etmek için veya saf bir müzik kanalı olarak kullanmıyor. 40 yaşındaki yazar ağırlıklı olarak sosyal projeler paylaşıyor, siyaset, tıbbi bakım gibi konulara bağlılık gösteriyor ve imza kampanyaları ile yardım programlarına dikkat çekiyor. Akala, Angelina Jolie'yi Instagram'da takip ediyor. Hesabına baktığınızda, 49 yaşındaki kişinin takip ettiği yalnızca on profil görüyorsunuz: hepsi kar amacı gütmeyen kuruluşlar.


Kullanılan kaynaklar: People.com, dailymail.co.uk, intouchweekly.com, instagram.com