Cristiano Ronaldo: Georgina'sıyla Monako'da yat tatili yaptı


Cristiano Ronaldo: Georgina'sıyla Monako'da yat tatili yaptı

Cristiano Ronaldo: Georgina'sıyla yat tatili yaptı, Monako'da aşkını sıkı bir şekilde kontrol altında tuttuğunu gösteriyor.

Ahoy, sevimli denizciler! Bu Turtel tatilinde sıcak olan sadece güneş ışınları değil! Futbol yıldızı Cristiano Ronaldo (39) ve Georgina Rodríguez (30) şu anda Monako (güney Fransa) açıklarında Akdeniz'de seyrediyor.


Cristiano Ronaldo: Georgina'sıyla yat tatili

Çift, ılık suya girip birbirleriyle oynuyor. Lüks yat bir aşk gemisine dönüşür. Ve Georgina'nın poposunu cesurca kavrayan Ronaldo, aşkını sıkı bir şekilde kontrol altında tuttuğunu gösteriyor.

Futbolcu (Al-Nassr FC, Suudi Arabistan) ve eski Gucci pazarlamacısı 2016'dan beri bir çift ve birlikte altı çocuk (2 ile 14 arası) yetiştiriyorlar. Çalkantılı günlük aile yaşamına rağmen birbirlerine karşı hala son derece olumlu bir tutumları var gibi görünüyor.


Süper yat “Ayla”da (birkaç tasarım yataklı, kendi kaptanı, yaklaşık 3000 hp) tatil yapan muhabbet kuşları birbirlerine ilham veriyor ve birlikteliklerinin tadını çıkarıyor.

Ronaldo'nun eli etrafa su sıçratırken defalarca Georgina'ya gidiyor ve onun beyaz bikiniyle kaplı dolgun poposunu okşuyor.

Çift, kurulandıktan sonra kendilerine beyaz fincanlardan bir içecek ısmarlıyor, yüzme platformuna oturuyor ve ayakları suda sarkarak rahatlıyor. Açıkçası: bu ikisi kucaklaşma yolunda!

Şu anda Ronaldo parmaklarını kendine pek tutamıyor. Pazartesi günü sevdiği kişinin dar bir noktasına arsız bir tokat attı...

Çift, marinadaki iskelede kol kola yürüdü. Ronaldo'nun gömleği terliydi ve boynunda bir havlu vardı. Georgina'sını sıkıca kollarında tuttu, sonra eli onun muhteşem poposuna sulu bir tokat atana kadar aşağı ve aşağı hareket etti.