Lady Gaga: Nişanlısı 'kesinlikle korkunç bir dönemde' elini tuttu


Lady Gaga: Nişanlısı 'kesinlikle korkunç bir dönemde' elini tuttu

Lady Gaga, yıllardır mücadele ettiği psikolojik sorunlar konusunda her zamankinden daha açık konuştu. Bu "kesinlikle berbat dönemde" ona yardım eden kişi, artık nişanlısı Michael Polansky'ydi.

Venedik Film Festivali'nde, 38 yaşındaki Lady Gaga ve 46 yaşındaki Michael Polansky, 4 Eylül 2024 Çarşamba günü kırmızı halıda derin bir aşk yaşıyor. “Joker: Folie à deux” yıldızının elinde bir nişan yüzüğü açıkça parlıyor. Nihayet girişimciyle birlikte geldi; sonuçta, "Vogue" ile yaptığı bir röportajda belirttiği gibi, girişimci ona en karanlık saatlerinde yardımcı oldu.


Lady Gaga: "Hayatımdaki eksik parça oder gerçek aşktı"

Gösterici Jonathan van Meter ile yaptığı röportajda "Hayatımdaki eksik parça gerçek aşktı" dedi. Neredeyse beş yıldır Polansky ile ilişki içindeydi ve nişan, bu yılın Nisan ayında dağlara yaptığı bir gezi sırasında gerçekleşti. Korona salgını sırasında ikili birbirlerini yoğun bir şekilde tanıdı ve zamanlarının çoğunu Gaga'nın Malibu'daki evinde geçirdi.


Bu süre zarfında yalnız olmadığı için çok minnettar. 38 yaşındaki adam, sevdiği kişi hakkında "Michael gibi biriyle hiç tanışmamıştım. Çok akıllı ve çok arkadaş canlısı" diyor. Hayatları çok farklı, o çok özel bir adam. Ama o emin: "Uyumlu olmamızın dışında herhangi bir nedenden dolayı benimle değil."


"Gerçekten karanlık bir yerdeydi"

Özellikle Mayıs 2020'de çıkan “Chromatica” albümü üzerinde çalışırken Michael Polansky şarkıcıya destek verdi ve destek verdi. Şarkıcının şaşırtıcı itirafı, "Bu albüm benim için ruh sağlığı açısından kesinlikle berbat bir dönemdi. Gerçekten karanlık bir yerdeydim" dedi. “Ondan önce uzun yıllar bununla mücadele ettim.”


Ama sonra her şeyin değişmeye başladığını hatırlıyor Lady Gaga. "Çünkü ne kadar mutsuz olduğumu ve nedenini gören gerçek bir arkadaşım vardı. O da gerçekten elimi tutmaktan ve beni tanımaktan korkmuyordu. Çok derin bir düzeyde."


Teknoloji girişimcisi o zamandan beri sevdiği kişide de olumlu bir değişiklik fark etti. Vogue'a şöyle konuştu: "O, bir şeyler yaratırken en mutlu olan kişi. Bu onun en çok sevdiğim özelliklerinden biri" ve ekliyor: "Ama bundan ne kadar çok hoşlandığını görüyorum." Bundan, onunla 2019'da tanıştığımdan daha fazla keyif alıyorum. "


Gaga, kendisinin ve partnerinin hayatlarını nasıl organize ettiklerini, bir çift olarak nasıl kararlar aldıklarını ve müzik, bilim ve sanat gibi ortak ilgi alanlarını övüyor. Gazeteci Van Meter'ın defalarca aile kelimesini kullandığını vurguluyor. "Bad Romance" tercümanı, "Bir aileyi bir arada tutabilmek için aynı tarafta olmanız önemlidir" diyor.

ETİKETLER