Erotik yıldızına polis baskını: Alexas Morgan'ın başı Ürdün'de dertte


Erotik yıldızına polis baskını: Alexas Morgan'ın başı Ürdün'de dertte

Alexas Morgan Ürdün’de Gece yarısı polis otel odasına baskın düzenledi’ Şimdi erotik yıldız adayının başı dertte.

OnlyFans sayfasında cinsel içerik yayınlamakla suçlanan Alexas’ Ürdün'deki tatilinin ortasında tutuklandı’ Orta Doğu’daki Arap ülkesinde insan hakları durumu’ Özellikle de kadınlar açısından sorunlu.

Daily Star’a konuşan Alexas, makineli tüfeklerle silahlanmış çok sayıda polis memurunun adliyeye götürdüğünü söyledi. Yaklaşık 17 saat boyunca polis tarafından orada tutuldu.


Erotik oyuncu, "Her şeyimi sebepsiz yere aldılar ve ne dediklerini anlayamadım. Tüm telefonlara ve elektronik cihazlara el koydular" dedi.

Alexas, "Bir OnlyFans sayfam olduğunu öğrendiler ve onu fotoğraflarıma ve videolarıma bakan erkeklerle dolu bir odada açmak zorunda kaldım. Kendimi rahatsız hissettim ve olacaklardan korktum" dedi.


Erotik modelin annesi tamamen çaresiz: "Neredeyse orada sıkışıp kaldı"

Alexas, Ürdün'de herhangi bir erotik veya pornografik içerik kaydetmediğine dair polis memurlarına defalarca güvence verdiğini söyledi. Ancak yetkililer ona inanmadılar ve bunun yerine onun OnlyFans hesabını kapsamlı bir şekilde incelediler ki bu da Amerikalı için pek hoş olmayan bir durumdu.


17 saat sonra Alexas'ın sonunda Miami, Florida'daki ailesini aramasına izin verildi. Ayrıca, ülkeyi terk etmemek şartıyla serbest bırakılmadan önce avukatı olmadan hakime ifade vermek zorunda kaldı.

Yetişkin yıldız, "İki hafta sonra el konulan cihazlarla ilgili rapor geldi ve Ürdün'de herhangi bir cihazda çekilmiş yetişkinlere yönelik herhangi bir materyal bulamadılar" dedi.


Halen Ürdün'de olan Alexas bundan sonra başına ne geleceğini bilmiyor. O zamandan beri Amerikan büyükelçiliğinden destek istedi.

Alexas'ın annesi Daily Star'a "Bu gerçekten korkutucu ve hiçbir şey için değil. Aslında orada sıkışıp kaldı" dedi.

Kızı neredeyse hiçbir yanlış yapmamış olmasına rağmen yine de bir suçlama mektubu aldı. En kötü durumda, erotik model en az altı ay hapis cezası ve en az 9.000 dinar (yaklaşık 11.500 avro) para cezası beklemelidir.